Takze:) Brala som Novynette takmer 4 roky vkuse a mozem skonstatovat len toto: nepribrala ani gram a fungovala stopercentne, prsia som mala pekne a pevne, co sa mi pacilo, ale po dlhsej dobe Vam dojde ze tie neziaduce ucinky tam nie su pisane len tak pre srandu a ze pri dlhodobom uzivani sa prejavia zarucene- casom chut na sex absolutne ziadna,damske problemy ako mykozy a zapaly na dennom poriadku spolu so zapalmi mocoveho mechura ktore mi kazdy mesiac pravidelne liecili antibiotikami a nic, dalej neviem ci to ma suvis ale celulitida na zadku a stehnach a ako bonus problemy s oblickami z tych nekonecnych zapalov mocovych ciest a ako hlavny bonus boli zmeny nalad, caste depky, to ze som sa rozrevala za kazdu somarinu a strasna precitlivelost az hysteria za uplne malickosti. Tak som novynette vysadila a teraz mam nuvaring a mozem skonstatovat len to, ze zapaly mocovych ciest a damske infekcie som od asi druheho mesiaca ako mam nuvaring nemala ani raz a dokonca mi uz skoro zmizla aj ta celulitida a som mila a vyrovnana osoba zas :) Vraj je to tym nizsim obsahom hormonov :) kazdy to inak znasa ale po dlhodobom uzivani to nikdy nespravi nic dobre :)