Skúsenosti s HAK Novynette

tina

Budte kludne u nas v triede najviac bab berie prave Novynette a ani jedna nepribera, tie cervene su len vymyslene ohovaracky

mcr

ahojte,ja som bola teraz u gynekologičky a predpísala mi Novynette...bože,ja nechcem pribrať!som chudá,ale nechcem pribrať......hoci zväčšenie prs by mi nevadilo :-)
a tiež poevne dúfam,že sa ma nebudu týkať ani výkyvy nálad,pretože ja ich mám aj tak dosť často pred krámamy.......

mia

tiez beriam novynette a podrastli mi prsia a objavili sa mi strie. nemam ziadne problemy akurat som pribrala nejakych pat kil, co ma trapi

sabrina

novynette..hmmm...ze trochu mi narastli prsia..no asi tak, ze mam teraz strie na prsach:D..ale inak su velmi dobre :))

tinuška

ahojte!mám jednu otázku.beriem mercilon,ale teraz ni doktor predpísal Novynette.nebudem mať problémy ked len tak zmením antikoncepciu???a mávam strašne napätie v prsiach.môže to byť tým mercilonom???

bubolubo

kacena,ja mam tiez ten isty problem s frajerkou,strasne zmeny nalad,raz je uplne super,potom mi zacne zrazu z nicoho nic nadavat.vies mi nieco poradit,ako sa ma kontrolovat alebo aku ju ukludnim?