Skúsenosti s HAK Novynette

kačena

Ahojte,ja beriem novynette uz jeden rok,je to moja vobec prva antikoncepcia.ôPrvadupovediac nie som s nou velmi spokojna.Casto mam zmeny nalad,sama sa niekedy divim svojmu spravaniu,dalsie co som spozorovala,ze ked trenujem,alebo beham sa ovela rychlejsie unavim.Ma niekto podobne priznaky?

lenka22

danielka: ja zacinam brat prvu tabletku v sobotu, ale podla tych dni co su tam znacene je to pondelok... Tak mi to vychadza najlepsie, nemam nikdy menstruaciu cez vikend. Podla tych dni co su znacene na tabletkach sa vobec neriadim, ono tam kedysi boli dni ocislovane od 1 do 21 a pravdu povediac tieto dni ma mylia, furt to musim prepocitavat ci to beriem dobre... uz som si zvykla
Palacinka: mne pomohla tato HAK na bolesti, pred tym som bola pravidelne s prvym dnom menstruacie u doktorky s brutalnymi bolestami a teraz viem len podla toho kolko je hodin ze som dostala kramy...:)))

palacinka

danielka, berie sa to, tak, ze ked ti zacne menstruacia v stredu, tak vezmes tu tabletku, ktora je urcena na stredu

danielka

Ahojte. Chcela by som sa spytat, ze kedy sa zacina brat Novynette...od zaciatku balenia alebo podla vyznacenych dni. Teda ak mi zacala menstruacia napr. v stredu, zacnem stredou? Vdaka

wavi

Ahoj.. Brala som Novznette pred dvomi rokmi... Koli partnerovi... Brala som ich jeden rok.. Prve tri mesiace som mala strasne problemy s pletou,ale potom sa nadherne upravila.. Na bolesti mi nejako zvlast neucinkovali.. Pomohli s ochlpenim.. Bolo jemnejsie, lahsie upravitelne :)) Vaha sla hore len o tri kg, bez nejakej upravy stravovacich zvykov.. Ako Lenka22 napisala, kazdej zene sadne nieco ine a na rovnaky druh HAK reaguje kazda inak... Jednoducho, kazda sme svojska a originalna.. :)))

lenka22

ja ju pouzivam uz asi 3-4 roky a vobec nemam ziadne problemy. Na tri mesiace som ju vysadila niekedy pre 1,5 rokom gyndak mi ju znova predpisal, ze ked mi nerobi ziadne problemy tak preco ju menit, a som s nou spokojna, vobec ziadne vedlajsie ucinky. Ale zas na druhej strane kazdej sadne nieco ine... mne tato sadla na prvy pokus a tak ine anti ani nepoznam :)))

katulka

Ja som brala jedno balenie, ale potom som musela dva mesiace vynechat koli problemom s krvnym obrazom, neskor sa ukazalo ze mozem dalej brat a teraz su to dva mesiace, plet mam peknu, prsia trochu vacsie ale citim napatie. neviem ci uzivanie moze ovplyvnit ucinok tejto antikoncepcie, pretoze odkedy uzivam antibiotika aj antikoncepciu, mam neuveritelne bolesti hlavy a zavrate.

danina

Užívala som pred 2 rokmi Novynette, potom som asi rok nič nebrala potom som užívala Yadine, chodila som na záchod každú noc tak som sa opäť vrátila k Novynettu. Užívam ho už 3. mesiac a som naozaj veľmi spokojná

palacinka

no ze pisem len tak, vybrala som dve skatulky uz a musim povedat ze je to super, ziadne vedlajsie ucinky, plet je lepsia, prsia trosiiisku vacsie a tak, ze dobre s acitim a ziadne menstruacne bolesti...:)