Chcela by som sa spytat ci ma niekto skusenosti s antikoncepciou Novynette a ak ma tak ake??
---------------------
Hormonálne metódy antikoncepcie: www.zdravie.sk
Skúsenosti s HAK Novynette
Ahoj. No ja začínam tretí blister..za prvé dva mesiace som pribrala 5kg, mám väčšiu chuť do jedla, prsia sa mi zväčšili, zväčšenie som zazanamenal hned po prvom či druhom týždni, pleť sa mi veľmi nezlepšila, ale počula som, že na to treba trošku viac času aby sa dostavili výsledky..čo sa týka chuti na sex, tiež sa nezmenil, ten je stáále dosť veľký:o)..ale ked to mám komplexne zhodnotiť, tak doberiem tretí blister a idem zmeniť, lebo priberanie si nemôžem dovoliť.. a aby som nezabudla, prvý mesiac som bola véééľmi náladová,občas plač občas histéria, proste dosť zlé skúsenosti...
to lussy
takú hlúposť som ešte nepočul ani nečítal
žiadny lekár ti nemohol povedať že máš v 19 rokoch zničenú maternicu
tú môže zničiť len rakovina!
cavte holky, ja beriem novynette uz dva roky a briberam stale..neviem ci je to tou antikoncepciou ale chcem ich vysadit a uvidim..odpoved kocke kt sa bala ci nie je v tom ze zabudla uzit jednu tabletku : nie cicus niesi v tom kolkokrat som ja zabudla a ete namam babo..inak bribrali ste s tejto antikoncepcie aj vy? mozete sa ozvat aj na mail budem rada dakujem :) pekny vecer
ja mam fest problem ludia beriem tie tabletky 8 dni a teraz mi jedna holka povedala ze som mala cakat aspon 2 tyzdne co je natom pravda?
ahoj frajerky, prosím, poradí mi niekto? beriem novynette tretí mesiac, minulý mesiac som jednu zabudla, ale prišla som na to neskoro, tak som ju už nemohla dodatočne zjesť. bála som sa, či sa náhodou neoslabili účinky, ale menzes prišiel načas, aj keď trochu slabší. teraz som už za polovicou ďalšieho blistra a už asi týždeň ma bolia prsia, hlavne na dotyk, tak sa bojím, či by som náhodou fakt nemohla byť v tom...
ja beriem novynette uz 2 roky a problemy som nemala.minuly tyzden som bola operovana a lekar mi popvedal ze na svoj vej 19 rokov mam nehorazdne znicenu maternicu.ze mozno nebudem moct mat deti a to len preto ze beriem tu posratu Antikoncepciu.Gynekologovia o tom nehovoria lebo maju z toho biznis.a my hlupe dievcata berieme vsetky HAK.po tomto zisteny uz neriskujem a vysadzujem ich.dufam ze mi to pomoze a idem aj na liecenie.JA DETI CHCE
MAT
no ja vám poviem toľko.. beriem novynette už druhý mesiac a nejaké veľké problémy nepociťujem akurát to že ma bolievali prsia, ale aspoň mi trošku narástli :-)... no a myslím, že mi aj dosť upravili menzes... a to sa mi páči bo už neni taký dlhý a tiež ani nie tak bolestivý ako býval.. takže sa moc na tieto tabletky ani sťažovať zatiaľ nemusím ...zatiaľ fungujú ako majú..
baby,
kristepane!
vy si fakt myslite, ze Hak je len taka srandicka, aby ste mohli nechranene sexovat?
necitate ine prispevky?
nepoznam nic podobne, s cim by sa tak hromadne experimentovalo, kym si nenajde kazda tu "svoju".
experimentujete a hazaradujte so svojim zdravim.
...ale hlavne, ze zabera, vsak?
teraz sa rozohodujte, kym ste mlade, ake budu vase deticky.
na svojom zdravi musite makat teraz a nie ho spochybnovat superbiznisom HaK.
kristepane!