Skúsenosti s HAK Novynette

idared

to tajnička:
no problem, novynette je monofázická HAK, všetky tabl. majú rovnaké zloženie, je jedno v akom poradí ich zoberieš

tajnicka

ahojte. prosim vas moze mi niekto povedat, ci je problem ak som zobrala namiesto piatkovej tablety sobotnajsiu? ziadnu som nezabudla zobrat, len som ich nejak premenila.

joja_johanes

Ja mozem len napisat, ze Novynette mi vyhovuje. Prvy tyzden, kym sa mi telo na tabletky nastavilo, bol trosku drsny, mala som vselijake stavy, ale teraz si ich chvalim. Okrem predmenstruacnych citlivych prsnikov nijake problemy nemam. Kazda HAK ma svoje + aj -, je na kazdej, ci ju brat bude. Mne odporucil onkolog zacat brat HAK. Mala som transplantaciu kostnej drene a samozrejme predtym chemoterapiu (lymfom). Tak, majte sa :) ...

baška7

Pozerala som stranky s antikoncepciami a vsimla som si ze prave Novynette ma velke mnozstvo desogestrelu(0.15mg)..ine tabletky maju priblizne 0.05mg...preco je v novynette take velke mnozstvo je to zle????prosim poradte ak viete:((((

zabka

no ja beriem novinette druhy mesiac a zatial by som povedala ze som len schudla lebo nejak nemam chut do jedla vobec...vykyvy nalad nemam ziadne neziaduce ucinky nemam jedine to spinenie v zaciatkoch ale to sa vraj upravi do 3 mesiacov a ja prsia sami celkom zvacsili cize zatial v pohode som spokojna...

silia

Ja Novynette mozem len pochvalit. Beriem ho 3 roky a vlastne. Naozaj nemam ziadne problemy. Menses mi pride presne, nepriberam. Cena je prijemna. Nemam dovod menit.

brevity

ja mam NOVYNETTE zatial len 8 dni preto sa moc nevyjadrim ale je jedno co sem napisem a co si precitam pretoze u kazdej z nas je to inak...mam 3 kamaratky ktore brali rovnaku antiku...2 ju maju uz skoro 2 roky a nikdy by ju nevymenili obe dokonca schudli a okrem mierneho spinenia na zaciatku brania nemali ziadne problemy.A tej jednej sa zvacsili prsia,mala totalne vykyvy nalad, nevolnost a migreny.Tedka uz ma treti typ a nic jej nesedi. Je to len o cloveku...