Skúsenosti s HAK Novynette

trpaslik

supka1
ide hlavne o jedno ... antikoncepcia, ked ju bude uzivat 10 dievcat, tak budu mat mozno aj vsetky rozlicne priznaky, ako na ne vplyva ... jedna priberie, druha schudne, tretia bude mat vyrazky z naj ... stvrtej naopak zmiznu ... je to individualne a zalezi od organizmu ...

lucinkaa

Zdravim kolko prosim vas stoji balenie hak mireny triguilaru a mercilonu..ja mam teraz yadine a zdaju sa mi prilis drahe

zaba

Preco zly cas? Vecer vacsinou nie som doma teraz, takze.. Tento mi vyhovuje,ale keby som si ho niekedy chcela zmenit, tak sa to da? Proste len tak si poviem, ze od teraz budem brat vecer o 5?

fffggg

no yo yačaitku by si mohla brať trpchu presnjšie,ale tých 15 minut nevadí,ani hodina,ani pol hodina.ak zabudneš zobrať presne tak do 8 hodín by si mala.ja beriem o 10 večer,ty si si zvolila dosť blbý čas ráno o desiatej.a kolko krat zabudnem,zoberiem aj o 11 večer,alebo aj ráno.a beiem ju rok.

zaba

Caute sa. Mam jednu otazocku, zacala som brat novynette, zatial len tri tabletky a chcela by som sa spytat, ci to musim brat presne v tu istu hodinu..Napriklad chcela som to brat o 10 rano,ale zabudla som a brala som zatial cca o 10.15. Mozem si zobrat aj o 10? vadia tie minuty?

tinuska21

ahoj zetka..v tomto pripade urcite musis zmenit svoju antikoncepciu..xod za svojim lekarom alebo lekarkou a normalne jej povedz o svojom probleme..ja som tiez mala taky problem a lekarka mi povedala ze sa to stava tak mi predpisala inu HAK,teraz s nou zacinam tak dufam ze sa mi to zlepsi..

petra.grogerova

Ahojte berem noynette dva mesiace a vyhovuje mi.Prve dni mi nebolo dobre ale taky tyzden a bolo to ok,takze mozem povedat ze tato antikoncepcia je velmi dobra

zetka

CAFTE BABENKY! MOHLI BY STE MI PORADIT? UZIVAM 2. BLISTER NOVYNETTE A NEMAM VOBEC CHUT NA MILOVANIE A KED SA UZ AJ MILUJEME S PARTNEROM TAK ORGAZMUS V NEDOHLADNE. MA NIEKTORA PODOBNE SKUSENOSTI? CO MAM ROBIT?

rosenstolc

Hm táto antikoncepcia mi vyhovuje.Podotýkam trochu som pribrala a zväčšili sa mi prsia pri menštruácií už nemávam tak silné bolesti.Hm zmeny nálad mávam ale už si na to v mojom okolí zvykli.