Chcela by som sa spytat ci ma niekto skusenosti s antikoncepciou Novynette a ak ma tak ake??
---------------------
Hormonálne metódy antikoncepcie: www.zdravie.sk
Skúsenosti s HAK Novynette
Ahojte,ja novynette beriem skoro rok,a sama moc neviem teraz opisat ucinky..predsa len telo si zvykne po case...ale aj tak mavam niekedy depresivne nalady,prsia su citlive hlavne pred mesntruaciou.ale jedno viem a to ze som v prvych mesiacoch dost pribrala a zvacsili sa mi prsia..ale inak nemyslim,ze je tato antikoncepcia ani zla ani dobra.ale osobne by som volila nieco ine....
ja mam s touto antikoncepciou len tie najlepsie skusenosti. beriem ju uz rok a zatial som nemala ziadne problemy...
Ahojte.Prave dnes som vzala piatu tabletku Novynette.Zacala som uzivat antikoncepciu po prvykrat a tak so ziadnymi liekmi nemam skusenosti.Mam vsak na jednej nohe vyrazne krcove zily a dost ma ta noha boli.V letaciku bolo napisane,ze by zena s krcovymi zilami nemala uzivat antikoncepciu.Ma niekto z Vas skusenosti s inou antikoncepciou, ak ma vyrazne krcove zily?Prosim napiste. Dakujem.
Musíš sama skúsiť, vždy je to individuálne. Ja novynette beriem rok a je úplne v pohode, nemám s ním problém
ahojte kočky, práve idem od gynekologičky, predpísala mi novynette, teraz tu o nich čítam príspevky a dosť mám pochybnosti...je tu oveľa viac negatývnych názorov ako pozitývnych. je to naozaj tak?odpíšte
Ja užívam novynette asi rok, je úplne v pohode, presne ako tu niekto písal, prvé dva týždne také zvláštne stavy, ale teraz celkom v pohode, nič mi to nerobí. A nepribrala som ani gram to je isté :)
A poznate niekto Mercilon?Mate s tym skusenosti?Pliiiz.