Skúsenosti s HAK Novynette

cellia

thynna, ak začneš brať tabletky od 5 dňa menzesu, mala by sa vyhnúť špineniu počas prvého mesiaca užívania. Už tu o tom dievčatá písali, že začali v prvý deň, menzes sa zastavil a špinili celý mesiac. Len prvých 7 dní sa ešte dodatočne chráň, potom je to už OK. Tá dodatočná ochrana platí len na tento prvý cyklus.

thynna

Babulky ktora mi pomoze?O par dni mi dojdu kramy a lekarka mi povedala ze si mam dat prvu az na 5 den menzesu.A v letacikoch a tak je pisane ze najlepsie je vziat prvu uz v 1 den cyklu.tak ako?

sssssssssss

ked dostanes v stredu,tak v stredu zobereš prvú tabletku.ak v pondelok,tak v pondelok,ved tie dni by tam boli potom zbytočne napísané,nemyslíš??a ty nemusíš mať vedľajšie účinky,ja nemám,ani som nepribrala,váha sa mi drží.a nie som dáka čo sa obmedzuje v jedle.zo začiatku som stále plakala,bolo mi plaču,ale to iba dáke 4 mesiace.možno tri.to prešlo potom.už mi je super.

thynna

Ahojte babulky:) mam otazku.o par dni mam dostat menzes a lekarka mi predpisala Novynette.Vsimam ze sa tu baby stazuju na negativa tejto antikoncepcie.Bojim sa co ma caka:( Pisete tu o priberani zmenach nalad juuuj :( Uvidim co bude...A kedze su na tabletkach napisane dni v tyzdni ako to mam brat??? Ak dostanem kramy v stredu nahodou a prva tabletka je pondelok???PORADTE AKO TO BRAT THANKS :) pa

kukurica

ahojte neviete mi poradit, ci viem kedykolvek prestat a potom zasa zacat brat novyette? (samozrejme po dobrati skatulky) strasne ma bolieva hlava a chcem skusit, ci to je touto antikoncepciou. preto je chcem na meiac vysadit...~kludne mi napiste aj mailik, budem vdacna~stuffs@seznam.cz

akinka

ahojte.zacala som brat novynette,teda ale az v druhy den menstruacie.lekarka povedala ze bud prvy den alebo druhy ak budu kramy slabe ale oni boli take normalne.budu mat teraz tabletky ucinok?

zuzi

Caute! Ja sa chcem spýtat. Vcera som zacala s antikoncepciou novynette, lebo mi prisli krámy v ten den ráno. Tak som si ako lekár hovoril dala vecer prvú tabletku a dnes ráno som uz menstruáciu nemala. a teraz neviem ci je to dobré, alebo zlé?ci to je od tabletiek alebo nie? mám prestat zbierat? ale potom ma uz zevraj nebudú chránit? alebo mám dalej ich brat?
Prosím poradte mi, neviem co mám robit.
Dikesz :)