Skúsenosti s HAK Novynette

anaj1988

no babenky poradte mi niektorá, naozaj sa nemusím báť ked si dám tie tabletky že otehotniem ani ked si to priateľ urobí domňa??? a je to pravda že to dobre vplýva na pleť?

anaj1988

NO JA BY SOM CHCELA ZAčAť BRAť ANTIKONCEPCIU NOVYNETTE, TO HNEď AKO SI DáM PRVú TABLETU CEZ MENšTRUáCIU MôžEM MAť HNED POTOM POHLAVNý STYK BEZ OBáV???

katka, mala

baby poradte mi novynette beriem, už 10 dena mam stale take krvacanie, je to ok? ale ako tomu mam chapat kedy to skonci? dik

thynna

Ahojte:) Kto mi vie povedat kedy mi Novynette zacne ucinkovat aby som sa nebala ze budem v tom?Beriem ju uz od 1 dna menzesu a dnes som si dala 5 tabletku...Tak kedy to bude ok?VDAKA...:)

tiňuška

Ahojte baby, dočítala som sa tu viac - ako + o tejto antikoncepcií ale ja sama ju beriem už nejaké 2 roky a musím vám povedať, že som z nej nepribrala, a naozaj je účinná aj počas 7dňovej prestávky a pomáha aj na pleť.
Nie je to moja prvá antikoncepcia, takže ju mám z čím porovnať, predtým som brala Diane 35 a z tej som pribrala 10kg, čo je už dosť a na to, že ju odporúčajú najviac na zbavenie akné, mi teda nepomohla a brala som ju 3roky, čo si myslím, že je dosť dlhý čas.
Ale inak každá antikoncepcia je u každej inak znášanlivá, musíte vyskúšať aby ste mohli posúdiť a mylsím si, že Novynette je celkom aj cenovo prístupná.

cellia

elis, vplyv na váhu pri užívaní HAK je u každej veľmi individuálne. Dokial nevyskúšaš nevieš. Osobná skúsenosť: nebriberám z nej.

cellia

thynna, vďaka umelým hormónov v tabletke ti menzes ustal, normálna reakcia organizmu, pozitivum: chránená si od prvého dňa užívania, ale nechcem byť zlým prorokom, sexu si asi moc neužiješ, predpokladám, že budeš špiniť celý mesiac až do 7 dňovej prestávky, kedy nastane nové krvácanie.

elis

dobry, chcem sa opytat ci maju novynette naozaj vplyv na vahu?skoro kazda tu pisete ze ste pribrali a mne ich doktorka odporucila ze sa z nich nepribera a sú dobre na plet.tak teraz neviem uzila som este len jednu tabletku ale najradsej by som ich vysadila lebo sa naozaj bojim ze priberiem! poradte dakujeeeeeeem

thynna

Babenky moje poradte..Beriem Novynette uz 2 den.Prvu tabletku som si vzala v 1 den menzesu.Teraz na druhy den je menzes slabulinky ako keby koncil.Co s tym je?Upravi sa to? A este sa chcem opytat na ucinok tychto tabletiek.Kedy zacnu ucinkovat ?Aby som vedela kedy sa mozem kludne vyspat s frajerom bez obavania ze budem v tom:( Please dajte mi odpoved:( DAKUJEM

kika444

...no viem, ze kazdy je individualny, ludia ale mne tento novynette zapricinil tolko vedlajsich ucinkov, ze sa mi to tui ani nechce vypisovat a je mi do placu, napr.z toho, co mi urobil s postavou...ale to nie je vsetko...moja skusenost....a aj lekari vravia, ze najlepsia antika- ziadna....i ked by som ju chcela brat a strasne ma to mrzi ze namozem..