Chcela by som sa spytat ci ma niekto skusenosti s antikoncepciou Novynette a ak ma tak ake??
---------------------
Hormonálne metódy antikoncepcie: www.zdravie.sk
Skúsenosti s HAK Novynette
baby poradte mi novynette beriem, už 10 dena mam stale take krvacanie, je to ok? ale ako tomu mam chapat kedy to skonci? dik
Ahojte:) Kto mi vie povedat kedy mi Novynette zacne ucinkovat aby som sa nebala ze budem v tom?Beriem ju uz od 1 dna menzesu a dnes som si dala 5 tabletku...Tak kedy to bude ok?VDAKA...:)
Ahojte baby, dočítala som sa tu viac - ako + o tejto antikoncepcií ale ja sama ju beriem už nejaké 2 roky a musím vám povedať, že som z nej nepribrala, a naozaj je účinná aj počas 7dňovej prestávky a pomáha aj na pleť.
Nie je to moja prvá antikoncepcia, takže ju mám z čím porovnať, predtým som brala Diane 35 a z tej som pribrala 10kg, čo je už dosť a na to, že ju odporúčajú najviac na zbavenie akné, mi teda nepomohla a brala som ju 3roky, čo si myslím, že je dosť dlhý čas.
Ale inak každá antikoncepcia je u každej inak znášanlivá, musíte vyskúšať aby ste mohli posúdiť a mylsím si, že Novynette je celkom aj cenovo prístupná.
elis, vplyv na váhu pri užívaní HAK je u každej veľmi individuálne. Dokial nevyskúšaš nevieš. Osobná skúsenosť: nebriberám z nej.
thynna, vďaka umelým hormónov v tabletke ti menzes ustal, normálna reakcia organizmu, pozitivum: chránená si od prvého dňa užívania, ale nechcem byť zlým prorokom, sexu si asi moc neužiješ, predpokladám, že budeš špiniť celý mesiac až do 7 dňovej prestávky, kedy nastane nové krvácanie.
dobry, chcem sa opytat ci maju novynette naozaj vplyv na vahu?skoro kazda tu pisete ze ste pribrali a mne ich doktorka odporucila ze sa z nich nepribera a sú dobre na plet.tak teraz neviem uzila som este len jednu tabletku ale najradsej by som ich vysadila lebo sa naozaj bojim ze priberiem! poradte dakujeeeeeeem
Babenky moje poradte..Beriem Novynette uz 2 den.Prvu tabletku som si vzala v 1 den menzesu.Teraz na druhy den je menzes slabulinky ako keby koncil.Co s tym je?Upravi sa to? A este sa chcem opytat na ucinok tychto tabletiek.Kedy zacnu ucinkovat ?Aby som vedela kedy sa mozem kludne vyspat s frajerom bez obavania ze budem v tom:( Please dajte mi odpoved:( DAKUJEM
...no viem, ze kazdy je individualny, ludia ale mne tento novynette zapricinil tolko vedlajsich ucinkov, ze sa mi to tui ani nechce vypisovat a je mi do placu, napr.z toho, co mi urobil s postavou...ale to nie je vsetko...moja skusenost....a aj lekari vravia, ze najlepsia antika- ziadna....i ked by som ju chcela brat a strasne ma to mrzi ze namozem..