Skúsenosti s HAK Novynette

bebuska

chcela by som sa spytat, ci sa u niektorej z vas prejavili neziaduce ucinky, ako svrbenie tela ? v pribalovom letaku som citala, ze sa nieco take moze vyskytnut...

helenka

este mam taku otazku ze ked si zabudnem dat tabletku tak tu dalsiu si mam dat v tu hodinu ako predtym? ci vtedy ako som si dala tu zabudnutu?

helenka

caute, beriem tieto tabletky asi tak 6 den.ak budem mat sex s priatelom a on sa do mna spravi mam istotu ze neotehotniem?

hlien

mam taku strasne blbu otazocku....pri tych tabletkach su pisane dni v tyzdni,a ked mam napr. prvy den mestruacie v sobotu tak ma zacat brat tabletku hned uplne prvu tabletku ze pondelok alebo sobotu a potom to doberiem? nikde to neviem najst,viem ze je to prijebane ale plz niekto odpiste

tona

Začala som ich brať 23.10.a hrôza. Musela som prestať. Mala som silné búšenie srdca a trasenie rúk aj slabú nevoľnosť. a krvácanie /začala som ich brať kvôli silnému krvácaniu/ mi pretrváva dodnes a bolo zas silnééé.

patricia3

Ahoj, pred dvoma dnami mi toto lekar predpísal, a dnes som skoro skolabovala, tak mi bolo zle, hrozne ma boli brucho, celá som sa triasla, hroza...hned som to vyhodila.

laraa

jaj: to mi ani nehovor!!! ja to beriem uz 3 roky.. moj gynekolog predpisal novynette vsetkym mojim kamoskam... ty kokso... a samozrejme ani jednej z nas neurobil testy, ci mozme brat.. ked je to fakt take svinstvo jak hovoris.. boze.

diabloadrika

ahojte! tato hak je najlepšia aká može byť! super pleť, len trošku problemy s vahou, ale to mi neprekáža. zaberá na 100 pro! ked sa berie správne, je velmi malá pravdepodobnosť otehotnenia. ( vlastná skúsenosť)

jaj

brala som nowynette 2 roky a koli tomu svinstvu mi zistili ze nemozemm mat deti.totalne mi to dojebalo celu maternicu.ganekologovia na vasej hluposti zarabaju.tak aby ste v buducnosti nelutovali