Skúsenosti s HAK Novynette

natali86

dnes som nasla super stranku.. baby skuste, gynekolog odpoveda na vsetko, anonymne.. www.zonaona.sk .. ked si mas dat sobotu, tak si daj s oznacenim sob... inak to su vsetky rovnake, tie dni su oznacene preto, aby si vedela ci si si uz dnes dala...

mia

chcela by som sa spytat ci niekto neviete ako mam postupovat?mala som este5tabletiek novynette uzivat do konca balenia ale sla som mimo SR a nebolo mozne si ich zakupit..tak som za2dni dostala menstruaciu..dnes mi mala zacat 7dnova pauza medzi baleniami..neviete kedy si mam teraz nasadit dalsie balenie?diky..

lucinda28

Ahojte baby, uz som sem raz pisala a musim znova. Tieto tabletky beriem druhy mesiac. V sedemdnovej pauze som menzes mala len taky slabucky a dostala som ho teraz v polovici druheho balenia, ale riadny aj s bolestami. Myslim si, ze to nie je normalne. A este mam stale mierne zvysenu teplotu. Co si o tom myslite? Zrejme by som mala ist ku gynekologovi a povedat mu o tom, nie? A aj pocas tohto krvacania antikoncepcny ucinok posobi? Dakujem vam.

foxy

ja berem novynette treti mesiac a nedavno sa umna objavil (zatial) jediny neziaduci priznak - sucho jak na pusti - a to nielen cez den ale aj pocas sexu co je velmi neprijemne. iked som cakala vsetko mozne, hneva ma ze musim riesit prave toto. takze tuto HAK odporucam pre kazdeho kto ma rad smirgle a puste alebo ho bavia lubrikatny, no som viacako presvedcena, ze som jedna z mala ktorej sa toto stane pri uzivani hak.

janka

ahojte....chcela by som sa spýtať či Novynette účikuje ihneď keď začnem užívať...ďakujem za odpovede !!! .....

laraa

normalka pouzivaj kondom radsej.. tak aspon vtedy, ked ich beries, ale antibiotika maju ucinok aj dalsi tyzden. ja som nepouzivala kondomy a nestalo sa nic :-P. ja som brala novynette 3 roky, ziadne problemy som s nou nemala, alebo aspon som na ne neprisla :-P. teraz mam novu - lindynette, tak som zvedava ako mi sadne :-)

lucinda11

Ahojte baby, ja tieto tabletky beriem asi tri tyzdne a zatial same pozitivne reakcie. Ale mam na vas jednu otazku. Musim tri dni uzivat antibiotika, ako je to teraz s ucinnostou AK? Pisu, ze sa ZREJME znizi, ale na ako dlho, neviete?

miška

čavte,tak ja túto antiku beriem druhý mesiac..........Najprv v pohode, vyzeralo to že sadla....Teraz však mám problém,že mi začali modrieť ruky, neprekrvujú sa mi, mám vraj upchaté cievy, aspoň tak mi to povedal doktor, vraj to je z nej....Nikdy pred tým som takýto problém nemala, a toto fakt nie sú moje prvé lieky, ktoré beriem.........Neviem, ktorá to písala, ale ja mám tiež doktora,ktorý nerobí žiadne testy, ani len neberie krv.....proste ukáže cenník a vyberte si ...A keď som sa spýtala, ktoré sú najlepšie, povedal, že všetky sú dobré....takže takýto je spolah na tých našich doktorov....................Neviete náodou niektorá o nejakej naozaj kvalitnej antikoncepci?