Chcela by som sa spytat ci ma niekto skusenosti s antikoncepciou Novynette a ak ma tak ake??
---------------------
Hormonálne metódy antikoncepcie: www.zdravie.sk
Skúsenosti s HAK Novynette
Ahojte baby, prestavam s anikoncepciou...nechce niektora kupit cele balenie Novynette-3 tablicky...za 500 sk...Nitra a okolie a Spisska Nova Ves a okolie...piste na boluciaa@gmail.com
ja uzivam novynette uz 3 roky a nemozem si stazovat, vobec som nepribrala, upravila sa mi plet, mam pravedelne menzes. len na zaciatku na z nich asi tyzden alebo dva bolela hlava, ale potom to preslo.
to deedee:
no zacala sm v prvy den bo mi to odporucila gynda, tak preto...
MMIRKAA to krvacanie si mala preto tak dlho, lebo si začala užívanie na prvý deň. To by si mala pri kažej HAK. Treba začať na 5. deň menzes, alebo na prvý a pretrpieť zdlhavé kramy v prvom cykly. Trošku vzdelania...........
ahojte....
ja mam s novynette tiez uz asi 5 mesacnu skusenost......prvy mesiac bol strasny,hned v prvy den menzesu sm uzila prvy tabletku a odvtedy sa kramy so mnou tahali az do dalsich kramov ... bolo to sice iba slabe krvacanie, ale uz mi to liezlo na nervi...a potom to zrazu prestalo, a odvtedy mam pravidelny cyklus z coho sa velmi tesim...a co je tiez velmi fajn, uz konecne nemam tie priserne MSbolesti ako sm malava pred HAK...a taktiez sm nepribrala ani nic podobne skor by sm povedala, ze sm schudla...ale vsetko je individualne, kazdemu sadne/nesadne nieco ine..tak drzim palce;-)
Novynette som začala brat pred tromi mesiacmi. Bolia ma z nich prsia, picha pri srdci, bolia vsetky vnutornosti. Lekari ich predpisuju takmer kazdej, aj kvoli cene 245/mesiac. Jedno vsak viem, ze tieti lieky mi nestoja zato, aby som dosla o zdravie.
ja som z novynette tusim nepribrala, ale zmenila som ju po cca 2 ci 3 rokoch, teraz uzivam lindynette, co je vraj dost podobne, ale nie som spokojna, zacali sa mi po nej robit vyrazky. neviete nahodou z ktorej anti sa chudne, alebo ktora podporuje chut na sex? lebo mne akosi antikoncepcia znizuje libido.
No Novynette väčšinou dáva každá gyňa hned aj bez predpisu, lebo väčšinou každej sadne. Ale to je tiež individuálne. Rastie z neho poprsie, aspon mne a dievčatam, ktoré poznam. Pôsobí dobre na pleť-uplne mi vyilečilo akné, ale dosť sa z neho pribera. Behom dvoch rokov som pribrala 10 kg. Potom som zmenila na Yasminelle. Nezadržiavaju vodu a tiež pôsobia dobre na pleť.
stránok na internete s poradňou gynekológa nájdeš veľa. Mne sa páčia odpovede na stránke www.rychlaulava.sk. Odpovedá tam jedna doktorka je fakt dobrá.