Chcela by som sa spytat ci ma niekto skusenosti s antikoncepciou Novynette a ak ma tak ake??
---------------------
Hormonálne metódy antikoncepcie: www.zdravie.sk
Skúsenosti s HAK Novynette
skus ich a uvidis, nemozes vediet ci ti sadnu alebo nie, pokial ich neuzijes...
riskni to, možno tebe sadnú...
ahojte baby,ja mam Novynette doma aale este som ich nebrala,ale ak to tu citam tak mam trosku strach,
inak nechapem podla coho doktori hovoria kedy brat prvu tabletku z balenia, lebo ja som ju brala v prvy den menzesu a niekto tu pise , ze az piaty, a pritom mame rovnaku antikoncepciu
No tak ja mam tuto antinu uz asi rok a okrem toho ze som neuposluchla gyndu ze mam zacat v piaty den menzesu(nasledky-spinenie asi mesiac)lebo ma zmiatol letak tak v poho..mozno som pribrala 2-3kg ale to antine nepripisujem :-)..to bude mojim stravovanim.mne osobne vyhovuju..ale je to fakt o znasanlivosti..nie kazdej musia vyhovovat..ja uz len cakam na to zvacsenie prs :-DDD
a obdivujem niektoré, kt. sa takéto niečo objaví, že ešte majú chuť experimentovať s hak, noo obdivujem ich , že takto riskujú!!! ja som si povedala, že hak NIKDY VIAC!!!
noo kočky, tak čo som čítala niektoré extrémne príspevky- ako trpnutie rúk a noh , búšenie srdca, únava, odpadávanie... tak také príznaky som aj ja mala z hak- bellara, podla mna sú preto všetky svinstvo, neviete, čo a kedy vám to porobí s telom!!!!