Skúsenosti s HAK Novynette

leerka

inak nechapem podla coho doktori hovoria kedy brat prvu tabletku z balenia, lebo ja som ju brala v prvy den menzesu a niekto tu pise , ze az piaty, a pritom mame rovnaku antikoncepciu

babo_22

ja beriem novynette 11 den a prve dni som pribrala 2 kila ale potom som to schudla a vobec mi nechuti jest,picha ma z nej v hrudniku a mam spinenie celu dobu co ich berem..zo zaciatku som mala aj bolesti hlavy ale tie uz presli jedina vyhoda je to ze mi narastli prsia

evik18

No tak ja mam tuto antinu uz asi rok a okrem toho ze som neuposluchla gyndu ze mam zacat v piaty den menzesu(nasledky-spinenie asi mesiac)lebo ma zmiatol letak tak v poho..mozno som pribrala 2-3kg ale to antine nepripisujem :-)..to bude mojim stravovanim.mne osobne vyhovuju..ale je to fakt o znasanlivosti..nie kazdej musia vyhovovat..ja uz len cakam na to zvacsenie prs :-DDD

jandaaa

ahojte, beriem tieto tabletky asi tak 7 den... ked budem mat sex s priatelom a on sa do mna spravi mam istotu ze neotehotniem? odpiste please

jaja

a obdivujem niektoré, kt. sa takéto niečo objaví, že ešte majú chuť experimentovať s hak, noo obdivujem ich , že takto riskujú!!! ja som si povedala, že hak NIKDY VIAC!!!

jaja

noo kočky, tak čo som čítala niektoré extrémne príspevky- ako trpnutie rúk a noh , búšenie srdca, únava, odpadávanie... tak také príznaky som aj ja mala z hak- bellara, podla mna sú preto všetky svinstvo, neviete, čo a kedy vám to porobí s telom!!!!