Skúsenosti s HAK Novynette

darlynn

baby nestalo sa vám niekedy že ste cez sedemdňovú prestávku nedostali menštruáciu? ja beriem tieto tabletky prvý mesiac. teraz mám prestávku už štvrtý deň a stále nemenštruujem. začínam mať obavy či je všetko v poriadku, lebo predtým som mávala problemy s menštruáciou. brala som aj duphaston. tehotná nie som. teda dúfam :) ale som nervozna z toho čo teraz. ak nedostanem menštruáciu mám začať brať ďaľšie balenie? neviem čo robiť, prosím poraďte.

bebetunka

UYIVAM UZ DLHSIE TABLETKY MOZE SA STAT ZE PO VYSADENI BUDEM MAT PROBLEMI S OTEHOTNENIM?A TETOVANIE NEAKO TOMU NESKODI ZO ZACIATKU

raduska

ja som ich brala viac ako rok. zo začiadku som nemala žiadne vedľajšie účinky,ale neskôr som mávala bolesti žalúdka a migrény. vysadila som ich a je mi super.

jaja

no je to individuálne, ale je to umelý zásah do tela, proti kt. sa telo v určitých prípadoch bráni (než. účinky) a v niektorých prípadoch si zvykne , ale potom po vysadení bude štrajkovať. ja som za to, že hak je svinstvo- aj s chladnou hlavou!

diana

ODPOVED. tabletky su oznacene PON, UT,... len preto aby ste vedeli , ci ste si nezabudli dat v ten den.. ak zacnete v piatok dajte si tabletku piatkok a pokracujte v smere sipky

evik18

mne vyhovuju a nie som jedina aj ked su aj take ktorym nevyhovuju-to je u kazdej individualne..skus ich zacat brat.ked neskusis tak nebudes vediet ku ktorej skupine patris. :-) len sa netreba bat!