Skúsenosti s HAK Novynette

machulka006

antika: ak berieš novynette, je to v pohode, ja keď som ich brala tiež až na 4 deň mit o prišlo... teraz beriem Yadine a tiež mi to stále chodí na 4 deň... vôbec sa nemusíš báť...zajtra ti to určite príde

antika

cafte.. mam taky problem.. ze zacala som brat tuto hak... a uz mam prestavku treti den a kramy osm este nedostala... a bojim sa hrozne... je to normalne ze este na treti den nic? :(((

suedenim

Pokial ich zacala brat prvy den menstruacie (teda aspon tak som pochopila ze len teraz zacala brat) a brala pravidelne,nehnackovala,nezvracala a nebrala ATB, neboj sa nic...Ucinok HAK je uz po tyzdni uplny, kludne sa milujte kolko chcete a ako chcete:)..novynette som brala aj ja:)

chlapec02

ahojte... priatelka..berie... novynette od 18.teho... dnes sme sexovali... nespravil som sa do nej,ale tesne pred tym som ho vytiahol..a trosku cosi vytieklo zo mna :D som to utrel o paplon..a isiel som do nej zase... chcel som sa opytat ,ze ci... sa "cosi" z toho moze stat...nejaky pruser... som sa dopocul ze aspon mesiac by sa mala antika brat aby to oblo bezpecne robit.. bez ochrany, tak neviem teraz...

??????????????????????????????odpiste mi na toto niekto.. prosim...

mia99

Ja som brala Jeanine a pravidelne ma boleli prsia a ked som zacala priberat, tak som ho zmenila na Novynette. Teraz ho beriem uz pol roka a citim sa uplne v pohode.