Skúsenosti s HAK Novynette

marionett

caute prechadzam na HAK novinette mala som jeanine a neviem kedy ich mam zacat brat mam normalne bez prestavky pokracovat alebo mat 7 dni pauzu?? dikes za radu

mishell

noo vsetky co zacali brat v prvy den sa taha spinenie od kramov do kramov. ja som zacala az piaty a uplna pohoda kramy skoncili vtedy kedy mali... rozdiel je v tom ze ak beres od 1.dna si chranena od 1.dna a ak az od5 tak az po 8 tabletach. takze kludne zacni az 5 den.

nikavero

ahojte, prave som sa vratila od gynekologa a zistujem co mi to vlastne predpisal...hak som nikdy predtym nebrala. no, sama som zvedava. a mam tiez jednu otazocku. viacere ste pisali, ze ked ste zacali brat novynette hned prvy den menstruacie, spinenie sa vam tahalo cely mesiac. je to pravda? mate s tym nejake skusenosti? fakt je lepsie zacat ich brat az 5.den? lebo v letaciku je napisane ze sa ma zacat prvy...a aj gynekolog mi to povedal...ale menzes neznasam, neviem si predstavit, ze by sa mi tahal cely mesiac...dik za reakcie

mishell

ja berem teraz novynette a uz v pohode prvy tyzden dva strasne,bolela ma hlava a strasne vykyvy nalad ale uz je to ok. zatial som ani nepribrala a dufam ze ani nepriberem. kamosky to beru tiez a v pohode,kazdej sadne inak

zizinka

neviete mi dakto poradit ci je normalne ze mi nedosli kramy ... nemusim sa bat???? aj ked je pravda ze som predtym spajala 2 blistre bez prestavky (moze to mat nejaky vplyv)???? ... vopred diky za odpoved

nicoleta

ja_som radsej to napis na www.antikoncepcia.sk tam ti poradi lekar hned do par hodin ... ten ti to povie presne.... a hak novinette uzivam len prvy mesiac a mozem povedat ze mi sadla uzasne nijake vedl. ucinky len tolko ze mi bolo zle ale to preslo:)

ja_som

caute, chcem sa spytat ci mi niekto neviem poradit, ...doteraz som brala minesse a teraz prechadzam na novynette, lenze neviem kedy mam zacat s prvou tabletkou, ..minesse ma 24 tabliet plus 4 biele pocas ktorych dostanem menzes...
v tom letaku je ze mam zacat s novynette hned po tom ako doberiem staru..takze mam zobrat aj tie biele alebo tie vynechat, alebo..??

lien

Antikoncepciu Novynette užívam už 5 rokov a úplne bez problémov,vždy to dostanem na tretí deň,počas prestávky liekov.Keď som ešte antikoncepciu neužívala mala som veľké problémy a bolesti,také,že som počas menštruácii odpadávala,vracala,nejdedla a tri dni som bola na injekciách,ktoré aj tak nepomáhali,táto antikoncepcia mi v tomto pomohla,teraz ani neviem,že to mám :))

nicoleta

ahojte ja som zacala tuto antiku uzivat a uzivam ju uz 6 den.... aa asi tak po 3-4 hodinach mi pride zle .. mate aj vy take skusenosti je to normalne prejde to?? dakujem