Chcela by som sa spytat ci ma niekto skusenosti s antikoncepciou Novynette a ak ma tak ake??
---------------------
Hormonálne metódy antikoncepcie: www.zdravie.sk
Skúsenosti s HAK Novynette
ahojte,odkedy sa vam začali prejavovať nežiaduce učinky?lebo ja beriem Novynette len týždeň ale zatiaľ nič,žiadna bolesť hlavy,brucha alebo v prsiach,dokonca som schudla kilo,nieje mi zle a kramy mi trvali len 4 dni plus 2 dni špinenie.Tak myslite že sa da už teraz povedať že mi tato HAK sadla??
Ja beriem Novynette uz 2 roky a som naozaj rada, ze som natrafila na tuto antikoncepciu. Menstruaciu mam pravidelnu ako hodinky, nepriberam. Predtym som brala Loette a potom nebol tak som presla na Novynette a citila som rozdiel co sa tyka pleti.
ahojte, ja berem teraz už druhý mesiac Novynette, ale cítim sa byť taká "bez duše" taká "prázdna" bez nálady, nehovorím aj predtým som mala nábeh na depresiu, ale teraz? no neviem, môže to byť z tých tabletiek? dakujem za odpovede
Ja som sa s Novynette trapila tri mesiace, krvacanie trvalo aj dva tyzdne, vobec neprislo nacas, nic moc. Potom som presla na Yadine, ktory funguje ako hodinky, len ma priserne bolieva brucho a PMS mam na samovrazdu. Asi prestanem brat aj tieto a budem to riesit inac.