Skúsenosti s HAK Novynette

ivusska

Ahojte ja beriem novynette 12 dni, zacala som od prveho dna menzesu, ale ked mi menzes prestal stale mam krv, citala som tu o tom spineni, bude to tak stale?? je to ono?? nieje toho vela, len kusok, ale aj tak, uz mi to ostane?

nicoleta

nikavero... ahoj aj ja som to mala stačí ked ... si dáš tabletku tak to aj zajec s niečim bo to sposobuje že máš prázdný žaludok...:)))) po mesiaci by to malo preisť paa daj vedieť

nikavero

vcera vecer som zobrala prvu tabletku a boooze, dnes mi je priserne zle, nic som nejedla,a aj tak ma ustavicne napina na vracanie.. dufam, ze to prejde. mate s tym dakto nejake skusenosti? da sa s tym nieco robit? lebo takto sa neda fungovat..

emi

ahoj lilaaa ja beriem Novynette druhy tyžden a tiež to vyzera v pohode som na tom podobne ako ty.Tiež neviem povedať že či mi tieto tabletky sadli alebo nie ale zatial to vyzera dosť dobre a dufam že to tak aj zostane ahoj

lilaaa

ahojte,odkedy sa vam začali prejavovať nežiaduce učinky?lebo ja beriem Novynette len týždeň ale zatiaľ nič,žiadna bolesť hlavy,brucha alebo v prsiach,dokonca som schudla kilo,nieje mi zle a kramy mi trvali len 4 dni plus 2 dni špinenie.Tak myslite že sa da už teraz povedať že mi tato HAK sadla??

jeny

Ja beriem Novynette uz 2 roky a som naozaj rada, ze som natrafila na tuto antikoncepciu. Menstruaciu mam pravidelnu ako hodinky, nepriberam. Predtym som brala Loette a potom nebol tak som presla na Novynette a citila som rozdiel co sa tyka pleti.

ssseee

ahojte, ja berem teraz už druhý mesiac Novynette, ale cítim sa byť taká "bez duše" taká "prázdna" bez nálady, nehovorím aj predtým som mala nábeh na depresiu, ale teraz? no neviem, môže to byť z tých tabletiek? dakujem za odpovede

emi

ahojte dnes mi gynekolog predpisal novyette doteraz som mala danu ale mala som ňou problemy krvacala som aj kedˇ som nemala.Dnes som si dala prvu tabletku a menzes mam už štvrtý deň.čo myslite bude to v pohode nebudem špiniť medz menzesom

lucinda11

Ja som sa s Novynette trapila tri mesiace, krvacanie trvalo aj dva tyzdne, vobec neprislo nacas, nic moc. Potom som presla na Yadine, ktory funguje ako hodinky, len ma priserne bolieva brucho a PMS mam na samovrazdu. Asi prestanem brat aj tieto a budem to riesit inac.