Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Skúsenosti s HAK Novynette

nikavero

novynette som zacala pouzivat 5ty den menstruacie, skoncila normalne nacas, chvilu mi bolo zle, ale potom to prestalo, avsak, teraz som si vsimla, ze sa na mne prejavil dalsi neziaduci ucinok tejto HAK - spinenie. nie je to sice nic strasne, ale dost na nervy a na take veci ako je napr oralny sex mozem zabudnut:((( prestane to, ci sa to da riesit iba vymenou HAK? mate niekto nejake skusenosti??

miska

Zacala som brat prvi krat novynette presne ked som mala a este teraz stale krvacam a je tomu uz 14 dni,je to poriadku?

rieeka

este by som sa vas chcela spytat ked beriem HAK ci mozem si aj niekedy vypit a ci sa tym znizi ochrana pred otehotnenim...dakujem

panča

recept plati podla druhu lieku, ale ak ti nedala datum-je to v pohode, mas cas (ziaden cas ti neuteka, inak je to 3-7 dni)

rieeka

nicoleta dakujem ti za info:)musim skocit do lekarne...hej a neviete ze aku platnost maju recepty???lebo nenasla som na nom ziadny datum ani nic take

nicoleta

rieeka no na jedne mesiac okolo 250... bo v jednej lekárne som ju kúpila za 210 a v druhej za 260 .. tak neviem ako u teba.. a na 3 mno okolo 660..

silvikl

mne prsia nenarastli,ani som nepribrala.celkovo mi to nic neirobilo,iba prve tri mesiace boli hrozne.a teraz beriem HAK stale,kramy su aj tak nan ic,su to hovadiny,ze sa úreciti telo a tak....

rieeka

ahojte...prave dnes mi predpisal lekar novynette a dajak som sa zabudla spytat kolko stoji...mozte mi povedat kolko ste za nich platili??za 1mesacne a 3mesacne balenie?dakujem pekne