Skúsenosti s HAK Novynette

mimaa

ahojte,mali ste pri tejto HAK problém s nedostatočnou vlhkosťou pri sexe.Lebo ja ju užívam vyše mesiaca a včera sa mi prvy krat stalo že som nebola dosť mokra.Inokedy som až príliš...

pusaaa

ahojte chcem sa spytat ze ako mam zacat brat novynette lebo prechadzam s triregolu na novynette a kramy mam az o tyzden mam ete brat triregol a prvy den kramov si mam dat uz novynette? za odpovede dakujem

jane.k.

no ja som uplne spokojna s tymito tabletkami.doktorka mi ich kazala uzivat od piateho dna kramov-absolutne nechapem preco,ale co uz..a narastli mi z nich prsia a to dost..teraz mam pausu kvoli operacii,neberiem ich mesiac a pol a prsia sli zasa dolu :(
vie niekto povedat preco sa to uzviva na prvy alebo piaty den?aky je v tom rozdiel?

nicoleta

nana310 .. ahoj ak si začala brať hak.. v den tvojej menštruacie.. tak si chranena .. od prvého dna ak nie .. teda si to začala brať inakšiu dobu ako v den tvojej menštruacie.. tak........ musíš počkať..14 dní

nicoleta

nikavero... no ako som píala .. musíš to vydržať ono to prejde a bez oralu to vydržíš...:) malo by to preisť do tvojej menštruacie.. a potom by si to už nemala mať pa

nicoleta

miska---- ahoj... je to normálen prejde to ... do dalšej menštruacie.. a potom ti skončia a už by si nemala mať špinenie:)--- väčšina žien to ma i ked ja som to nemala pri tejto hak.. ale je to normalne a tých par týždnou no do tvojej menštruacie vydrž:)