Skúsenosti s HAK Novynette

micaela

cize sa treba ovlaadaat s papkanim... no taak to nebude teda veliky probleem v mojom priipade... nizkohormonaalna nechaaapem tomu nejak velmi... hm... doktorka nieco vrawela ze to obsahuje nejych 20 miligramov..ale netusim coho.. aale tedaa dakujem zaa info...:)

n..

ja som nepribrala skôr schudla ale to je individualne.. ale ak ju začneš brať budeš mať chute!!!! papť!! ked sa ovládneš prvý mesiac ..... tak nepriberieš tie chute potom prestanu takže ak sa budeš ovládať tak nepriberieš....... a ano je to z tých lepších antikoncepcii lebo to je nizkohormonálna:)

micaela

hmm..nevjem ci tato straanka este funguje aa opise mi tu niekto... aale chcem sa opyytat... styych tabletiek novynette pribrala niektoraa ci je to individuaalnee..aa este by som rada vedela ci su to jedny stych lepsich tabletiek.. dakujeem

n..

tabletak sa NESMIE vynechať.... aj keď nestihne do 12 h.... hned ako si spomenie má hu užiť a keď si nespomenie tak nasledujúci den si nezoberie normlálne.. jednu ael dve..(to je tá zabudnutá)ak si predtým ako si si zabudla dať tabl. sexovala tak je riziko otehotnenia.. ael ak si nesexovala pred tým .. tak sa nemusíš bať aj keď za 2 dni budeš sexovať:P ako napr... sex som mala v piato.....v utorok som si zabudla dať v stredu som si dala 2 tabletky(tá zabudnutá)...a v piatok máš pohl. styk tak sa nemusíš baťť!!!! ale ked napr.. v utorok by si sexovala a zabudla by si si dať utorkovú tabletku a zistila by si to až v stedu večer tak je tam riziko otehtnenia chápeme:) ...... takto to povedal GYNEKOLOG -.... takže.. tak

misicka

jasneeeee ,ze ked to neuzivas pravidelne (pol hodinka, hodinka +/- nevadi)tak ten ucinok nie je taky ako by mal byt..myslis ze preco niektore baby otehotneju aj napriek tomu ze beru HAK?

smejho

myslite ze ked neuzivam antikoncepciu v tej istej hodine kazdy den...ze ma mensi ucinok?...podla mna ne...ved su to neni antibiotika ne?:D

smejho

uff no len ja to neberiem v tej istej hodine:Dtakze neviem ...ale asi radsej zacnem:Dhh..uff no hadam to bude pohode:(...

misicka

smejho, ak tabletku zabudnes zjest vtedy kedy mas, tak potom najneskor do 12 hodin by si ju mala zobrat, ak uplynulo viac nez 12 hod. tak ju normalne vynechaj a ber az dalsiu na druhy den..inac ja na tvojom mieste by som pouzila aj kondom..