Skúsenosti s HAK Novynette

smejho

zabudla som si vziat tabletku v sobotu a chcela som vediet ze ci som si ju mala dat hned jak som to zistila...dala som si ju v nedelu rano a dalej som ju uz normalne brala a chcem vediet ci sa mi teraz moze stat ze otehotniem?..som aj tak bezpecne chranena?...?

slniecko

ahojte.ja beriem skoro 2 roky novynette.citim sa v pohode .nepribrala som plet mam lepsie nie je mi zle takze ja som spokojna.predtym som brala chloe a bolo na vracanie no hruza .kamaratka bola zase z chloe podrazdena a nervozna .tak neviem kazda sme ina a kazdej vyhovuje nieco ine .pekny den

mia

no, ked zacinas brat hak tak prvy mesiac (resp. prve balenie, ci blister) este nemusis byt vobec chranena... takze treba bud pockat, alebo pouzit aj inu formu antikoncepcie...

alex.x.x

Ahojte,musim zmenit Novynette a ostal mi este jeden blister,tak kto ma zaujem predam.Na cene sa este dohodneme ale asi tak do 200sk.Najlepsie BA a okolie.Piste na mail.

iwulka

AHOJTE...ja sa len chcem opytat ci ste mali niektora take ,,stastie" a otehotneli ste aj pocas užívania NOVYNETTE??

palacinka

mne to gynekologicka kazala brat od prveho dna, tak neviem povedat co sa bude diat ak to vezmes neskor..to spinenie je len take slabucke takze sa neobavaj..a ak chces mat pohl.styk tak radsej si to vezmi v prvy den pre istotu..

bubulala

ahojte.dala som si konecne predpisat HAK novynette. len neviem kedy ju mam zacat uzivat .... ak ju zacnem uzivat hned v prvy den budem spinit cely mesiac ale zato budem chranena od zaciatku? je to slabe spinenie? bo planujem mat pohlavny styk... a zase ak ju zacnem brat od 5. tak potom od kedy som chranena? v druhom pripade nebudem spinit???

nellina

Mne tiež najskôr viac chutilo jesť, ale po mesiaci ma to prešlo. Moja váha je stále rovnaká už 2 roky čo užívam Novynette. Možno niektorá aj priberie, každá z nás sme iná a inak môžeme reagovať. Len to som chcela povedať, že až po dlhšej dobe to môžeš posúdiť 9 dní je veľmi málo.

blondska

ja dnes beriem novynette 9.deň a mám pocit,že by som zjedla úplne všetko...taký apetít som nikdy nemala...vkuse jem...už som pribrala kilo..zmení sa to??alebo len poriadne priberiem??