Skúsenosti s HAK Novynette

eee

Ahojte,ja beriem novynette uz asi vyse 2rokov a mala som ho aj predtym a som s nim zatial spokojna. Snazim sa ich brat presne aj ked sa mi obcas stane ze zabudnem a dam si az poobede alebo az vecer namiesto rano. Aj to sa mi uz velakrat stalo ale je to asi fakt spolahlive. Teda asi ako pre koho. Okrem HAK nepouzivame ziadnu ochranu s piatelom. Nemame radi komdom.Zda sa mi ze pri dlhodobom - niekolkorocnom uzivani nastavaju skor problemy. Toto obdobie co uzivam HAK je najdlhsie co som kedy uzivala bez prestavky.V poslednom case ma uz par dni po zacati uzivania noveho balenia zacnu boliet prsia a vystupnuje sa to tak, ze sa nemozem v noci uz ani otocit na brucho.Aj sa mi zvacsia co sa mi paci:-}Ale s tou nechutou na sex to mame spolocne. Ja to tiez tak sledujem ze by to mohlo byt z HAK. AJ ta mala vlhkost tam dole...Skoda, ze sa tu k tomu nevyjadril ziaden doktor.

martet

predám celé balenie (3 platíčka) novynette za 480 Sk. Pošlem aj na dobierku. ak máte záujem napíšte mi na martet@azet.sk

lotta

Ja ju beriem treti mesiac a uvazujem o vysadeni. Predtym som brala Diane, neskor Jannine a z ani jednej som nemala vykyvy nalad ani som nepribrala. Lenze potom som mavala intermenstruacne krvacanie, co bolo dost nepohodlne- 5dni menstraucia +4 dni okrem toho v mesiaci. Tak som presla na Novynette a ziadna chut na sex, musim sa niekedy premahat, co sa mi predtym nikdy nestalo. Intermenst. krvacanie sice vymizlo, ale priplrala som za 3 mesiace skoro 4kg a pritom som zacala dost cvicit, takze to pripisujem jedine HAK. Neviem sa teraz rozhodnut, ci ju mam prestat brat alebo nie. Mate nejake skusenosti. po vysadeni idu nabrate kg dole alebo ich treba pracne vyspotrovat??

hiki

Ahojte, ja beriem Novynette a myslím, že som za tie dva roky pribrala asi 5 kg. Ale inak som s nimi spokojná, tvár mám čistučkú, nerobia mi tie tabletky problém. Ale chcem si už dať prestávku, nie je dobré brať tabletky dlho.

atinka89

no ja som s novynette uplne spokojna az na jednu vec. vykyvy nalad, nervozita, plac... uz si pripadam ako blazon, psychopat. ked nieco nie je po mojom, tak konec. a hlavne sa jedna o priatela. vie niekto poradit?

afrika

pre slečnu viki: prečo si myslíš, že je na príčine novynette? môže to byť aj stresom, stereotýpiou alebo nejaký zdravotný problém... chuť či nechuť na sex sa strieda aj u žien, ktoré hak neužívajú...

leerka

ja som ich uzivala 3 roky, uplne super, sak som ich tu aj pred par mesiacmi vychvalila, ale potom stale vytoky, a tych sa nemozem zbavit ani ked mi predpisal lindynette,tak som zvedava co mi povie o 2 tyzdne, ale inak novynette boli super, nebolelea ma hlava, mala osm chut na sex, prsia sa mi zvacsili, tvar mam lepsiu a nepribrala som...

slecna viki

awojjte novynette uzivam uz skoro rok zo zaciatku super stale chut na sex az bol priatel prekvapeny ale teraz??hm ziadna chut na sex sice som nepribrala skor schudla,tvar mam peknu,prsia sa mi zvacsili z 3 skoro na 5(co mi celkom vadi ale tie pohlady chlapov potesia kazdeho :D ) ale neskutocne ma stve ze uz nemam takmer ziadnu chut na sex :(

novynette

viete co vam baby poviem, kazda ma iny metabolizmus, kazdej funguju organy inak, takze je aj rozdielne, ako na kazdu zaposobi HAK, jednej je zle, druha ma zlu naladu, jedna pribrala, druha schudla, treba vyskusat a uvidite...na kazdej sa to ukaze jedno a je taktiez rozdiel ake tabletky beriete a kolko obsahuju hormonov... takze skusajte a ked sa bojite, tak radsej nespekulujte a neberte nic