Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Skúsenosti s HAK Novynette

n....

evulienka nie nie ak berieš stále hak.. čiže 21+7 a zas 21+7(tých 7 dni je prestávka) tak neotehodnieš ajpočas nej!! si stále chranená

evulienka91

dakujem strasne moc:) a este by som chcela vediet ci mozem otehotniet, aj pocas tych 7 dni prestavky na menstruaciu, ked neuzivam tabletky a mala som pohlavny styk...zase vam dakujem:)

n...

evulienka.......... si chránena už aj teraz!!!! takže tak:) tabletka ak si ju zobrala hned v prvý den menstr. tak funguje od prvej:)

evulienka91

ahojte. začala som brať HAK novynette akurát som dobrala prvé balenie a chcela by som sa opýtať, že či po týždni prestávky ako začnem brať druhé balenie som chránená už od prvej tabletky alebo treba zase týždeň počkať?? ďakujem

klokan

Prosim vas, este sa chcem opytat, ze ked vecer sa zoberie HA a pohlavny styk je az na druhy den rano, ci sa moze otehotniet...prosim vyvedte ma z omylu, lebo ked tu citam, co vsetko sa vam stalo pri uzivani HA, tak mam pochybnosti vo vsetkom...

klokan

Dobryujo dakujem za odpoved, chcela by som sa este opytat, ci pri umrtvovani zubu treba zubneho lekara upozornit, ze beriem HA

lulu77

Novynette užívam 4. rok nepriberám a nemám problémy s pleťou, čo som predtým mávala. 3 kamarátky tiež berú Novynette a v pohode, žiadne problémy