Chcela by som sa spytat ci ma niekto skusenosti s antikoncepciou Novynette a ak ma tak ake??
---------------------
Hormonálne metódy antikoncepcie: www.zdravie.sk
Skúsenosti s HAK Novynette
heeeeeeeeej a ostatne, necitali ste pribalovy letacik?
Mali by ste, niektore uz na to doplatili, dokonca zomreli.
Uz je vela tych, co sa spamatali, ale nech sa paci, zite si "zastaralo a v nevedomosti" co do seba pchate.
Hlavne tu treba oslovit dievcata, kym je cas a mam na to pravo a ty ma urcite neodradis:DDD
Ale je to vasa vec, ci zoberiete rady, alebo nie, to je len druha strana mince.
A kludne sa postazuj a ponadavaj si, mozes co len chces..ja sa na to neznizim.
A vedomosti o HA mam nastudovane a aj viac ako si myslis, preto mam rozum a si ju nedavam.
Ze si o inych metodach ani len nepocula...teda, kto tu potom nema vedomosti?
Ha..nedaj sa vysmiat!!!!
pri tabletkach chloe
Ze chcela by som sa ta opytat, ze ci mozem mat pohlavny styk aj ked beriem tie biele (placebo) tabletky..dakujem
ja som brala novynette asi rok aj daco a bola som velmi spokojna. ako tu tak citam, tak aj ja mozem povedat ze som chut na sex nemala. pribrat som pribrala ale nie od tychto ale vobec od zaciatku co som zacala brat HAK, takych 5 kilo asi.momentalône som si po 3 rokoch spravila pauzu, vysadila novynette a mam hned horsiu plet.
ak si si nevsimla, tak toto je tema kde sa ludia pytaju ohladne HAK novynette a radia si kto ma ake skusenosti, takze sa nesnaz ovplyvnovat druhym ludi svojimi zastaralymi nazormi ktore pramenia z nevedomosti!ked tak chod protestovat niekde vonku, tam mozno oslovis niekoho,no tu nie!!!
Neberte HA skodi to vasemu zdraviu!
Neskor budete lutovat, dokonca nemusite ani donosit dieta a vela inych komplikacii mate na letaciku..neviete citat?
Existuju aj ine sposoby.
www.lpp.sk
ahojte!ja som začala brať Novynette, beriem ich ešte len 2týždne, ale mám bolesti hlavy, nohy ma bolia, cítim ich také ťažké! a vyšli mi také bolavé vyrážky na tvári!Chcem sa spýtať, že či to prejde, alebo by som mala zmeniť HAK!!!DAKUJEM!
Ahojte, ja som brala Novynette tri roky, bola som absolútne spokojná, žiadny nárast na váhe, žiadne bolesti, migrény...všetko ako má byť:)Teraz mi dr. zmenila HAk na Lindynette 20, tak som veelmi zvedava... Každopádne Novynette môžem len vrelo odporúčať.
uzivam tabletky ale kadzy den v inej hodine:Dmyslite si ze maju nizsiu ochranu?potrebujem to vediet lebo sa domna chalan spravil:Dtak ze ci sa nemusim bat?...diky cafte:D