Chcela by som sa spytat ci ma niekto skusenosti s antikoncepciou Novynette a ak ma tak ake??
---------------------
Hormonálne metódy antikoncepcie: www.zdravie.sk
Skúsenosti s HAK Novynette
Prvá mesiac môžeš mať problémy so špinením to prejde. Ak by to neprešlo ani po 3 mesiacoch, tak potom požiadaj gynekológa o zmenu. Ja beriem Novynette 3 roky, tiež som mala trochu problémy na začiatku, ale teraz som v pohode a nemyslím, že by som mala mať niekedy z toho problémy, veď má minimum hormónov. Hormóny máš aj v strave, taká sója je plná estrogénov. V antikoncepcii sú tie naše ženské.
baby, dobrala som cele balenie... uz by som mala mat 2 dni menstruaciu a stale spinim... cele balenie... okrem menstruacie na zaciatku... a pak len spinenie... a stale... uz mam toho dost...
ahojte potrebujem poradit mam podobny problem ako maxinka, zacala som uzivat novynette, uz som vybrala takmer vsetky tabletky z prveho balenia a mam neustale silnejsie spinenie, kedy by to malo prestat? myslela som ze to bude trvat nejaky tyzden a nie skoro cely mesiac.
maxinka..nikam nechod, ved to je normlane, to spinenie prejde coskoro
ahojte potrebujem poradit mala som zapal obliciek a teraz musim este 2mesiace brat antibiotika viem ze znizuju ucinost antikoncepcie preto sa chranim aj inou metodou ale cela som sa opytat kolko dni po douzivani antibiotik sa musim este chranit inou metodou ako je antikoncepcia vie mi niekto poradit..dakujeeem