Skúsenosti s HAK Novynette

madie

ahojte baby,chcem sa opytat konkretne na zmenu hmotnosti pri uzivani tabliet novynette.Mam ich totiz len 9 dni a uz mam pocit,ze som naliata cela a "vacsia"..zda sa mi,ze nejak rychlo naberam objem.Je to mozne za tak kratky cas?neviem,ci si to namyslam,ci co.Ake mate skusenosti???dik

kikusssinka7

cem vedet ked som novynette tabletu zobrala v prvy den menstruacie som hned chranena ci az po niekolkych dnoch bratia tabliet

palacinka

baby?neviete mi poradit?vysadila som novynette na par mesiacov a ak ho chcem zacat znova uzivat tak staci ked si dam prvu tabletku v prvy den menstruacie?alebo to treba ist prekonzultovat s gynekologickou?

sylvina

Ja za seba mozem povadat, ze som skusala Yadine asi 3 mesiace a stale sa mi tocila hlava a v noci som musela chodit na zachod, tak som na doporucenie lekara skusila Novynette, ma menej hormonov, beriem ho uz pol roka a vyhovuje mi nepriberam a mam peknu plet.

kikabot3

Ahojte.Beriem Novynette tak asi 6 rokov mala som medzi tým aj zopár pauz tak na tri mesiace..stava sa mi často ked ,ich beriem, ze mam vytoky a som citlivejsia na ochorenia...momentalne som ich začala brat po pol roku vynechania a neviem sa zbavit akne...Ale nepribrala som ani kilo!!

csicsi

ahoj..ja som ako prve mala trinordiol, ale ten prestali vyrabat tak som presla na novynette..z nicoho nic som pribrala 4 kg a bola som uplne hystericka (aj ked za to mohlo ciastocne aj skuskove obdobie :)).v maji som vysadila tabletky, bez vsetkeho schudla a som v pohode..len sa mi vyhodili vyrazky ktore som nemala ani pocas puberty :(.teraz mi doktor vypisal yasminelle, tak dufam ze tie budu stat za tie peniaze.. :)

novynette

inak baby, cem sa spytat co beriete al. ste brali novynette. ked ste si spravili pauzu, taku dlhodobejsu, vratil sa vam cyklus naspat..mali ste nejake problemy ? prisla vam menstruacia rovnako ?