Chcela by som sa spytat ci ma niekto skusenosti s antikoncepciou Novynette a ak ma tak ake??
---------------------
Hormonálne metódy antikoncepcie: www.zdravie.sk
Skúsenosti s HAK Novynette
si chranena hned
cem vedet ked som novynette tabletu zobrala v prvy den menstruacie som hned chranena ci az po niekolkych dnoch bratia tabliet
ano, daj si prvu tabletku vprvy den menstruacie.... netreba nic diskutovat...
baby?neviete mi poradit?vysadila som novynette na par mesiacov a ak ho chcem zacat znova uzivat tak staci ked si dam prvu tabletku v prvy den menstruacie?alebo to treba ist prekonzultovat s gynekologickou?
Ja prave odkedy beriem Novynette mam vacsiu chut na sex. Pritelovi to zatial vyhovuje.
Ja za seba mozem povadat, ze som skusala Yadine asi 3 mesiace a stale sa mi tocila hlava a v noci som musela chodit na zachod, tak som na doporucenie lekara skusila Novynette, ma menej hormonov, beriem ho uz pol roka a vyhovuje mi nepriberam a mam peknu plet.
ahoj..ja som ako prve mala trinordiol, ale ten prestali vyrabat tak som presla na novynette..z nicoho nic som pribrala 4 kg a bola som uplne hystericka (aj ked za to mohlo ciastocne aj skuskove obdobie :)).v maji som vysadila tabletky, bez vsetkeho schudla a som v pohode..len sa mi vyhodili vyrazky ktore som nemala ani pocas puberty :(.teraz mi doktor vypisal yasminelle, tak dufam ze tie budu stat za tie peniaze.. :)
inak baby, cem sa spytat co beriete al. ste brali novynette. ked ste si spravili pauzu, taku dlhodobejsu, vratil sa vam cyklus naspat..mali ste nejake problemy ? prisla vam menstruacia rovnako ?