Skúsenosti s HAK Novynette

julkkaa

Beriem HA uz mesiac, ale nie presne v tu istu hodinu,oneskorim sa max.do tej hodinky, prosim vas, som normalne chranena? Dakujem moc

Ľudka18

Ahojte...ja beriem tento druh už rok a som s ním nemala vôbec žiadne problémy. dokonca som nepribrala ani pol kila ..som s nimi veľmi spokojná....môžem len odporučiť:)

monika29

ahojte baby,chcem sa opytat,ci niektora z vas nema skusenost s nastupom menzesu po preruseni liecby..prestala som ich brat,aby si telo trochu oddychlo a hoci som si s priatelom davala pozor,menstruacia sa nedostavila,tak sa zacinam trochu bat..nevie mi niektora povedat ako reaguje telo na vysadenie tabliet?dakujem moc..

margaretkkaa

Prsim vas beriem novynette uz mesiac o pol deviatej vecer...ale kazdy vecer ju beriem bud o deviatej alebo o tristvrte na devat, alebo o osmej...nevadi to? som chranena?

lenka x

Užila som tabletku novynette v obvyklom čase ako vždy no za hodinu som vracala. Je nutná aj iná ochrana? Kedy užiť dalsiu tabletu ?

zjuzjika

evulienka91, preboha tak naco by ti boli potom tabletky keby ti neucinkovali aj pocas 7dnovej pauzy? ved rozmyslaj..... nato si si ich snad dala predpisat, aby si bola chranena od prveho dna odkedy ich zacnes brat.....