Chcela by som sa spytat ci ma niekto skusenosti s antikoncepciou Novynette a ak ma tak ake??
---------------------
Hormonálne metódy antikoncepcie: www.zdravie.sk
Skúsenosti s HAK Novynette
aj ja by som sa rada nieco spytala, mozno tu uz tato otazka padla, ale nechce sa mi to hladat v historii..zacala som brat novynette prvykrat a menstruaciu mam uz deviaty den, a stale to nevyzera na koniec...mate s tym niektora nejake skusenosti prosim? a ci sa to vylepsi...
aj ja by som sa rada nieco spytala, mozno tu uz tato otazka padla, ale nechce sa mi to hladat v historii..zacala som brat novynette prvykrat a menstruaciu mam uz deviaty den, a stale to nevyzera na koniec...mate s tym niektora nejake skusenosti prosim? a ci sa to vylepsi...
ahojte:)potrebujem radu.2 týždne dozadu som zabudla užiť v piatok tabletku a v nedelu som dostala menštruáciu(o týždeň skôr)normálne som dobrala aj počas nej zvyšné tabletky a prešla som na nové balenie s tým,že menšt. som už mala tak prestávku robiť nejdem.normálne som užívala ďalšie tabletky no dnes som zase dostala menštruáciu.neviem čo mám roiť.či mám užívať ďalej alebo mám dať týždeň pauzu??alebo čo...prosím poraďte mi. ďakujem
micka1 neda sa povedat, ci priberies alebo nie a hlavne nie kolko...ja som napr nepribrala vobec nic ani pri jednej antikonecepcii a to som vystreidala 3druhy...a tearaz som sa znova vratila k novynetu a mam o tri kila z mojich 50kg sa stali 47kg
ahoj. ked zacnem uzivat tieto tabletky tak nieco priberiem. a ked ano tak asi o kolko?
mne ich zase lekar teraz vratil naspat, prestala som ich brat v maji a odvtedy som vystriedala dalsie 2typy hak a boli stranse....tak mi dal zase tieto , tak som zvedava, ci budu zase ok
no..ja ju beriem 4 mesiac a zacalo na neskutocne nafukovat a chytam krce..neviem ci je to z toho ale inu pricinu nevidim..nemusim nic zjest a idem spat s tehotenskym bruchom..rano zasa v pohode..takze neviem..idem ich menit
a ja ju uzivam asi stvrty mesiac a som maximalne ze spoko,tri mesiace som bola bez roboty takze som len jedla, lezala a spala a zhodila som tri kilka:)no nekup to:D ziadne vykyvy nalad,ani PMS,menstruacia pravidelna,ani neviem ze ju mam:)plet ok ,vlasy v pohode, prsia podrastli takze neni o com na kazdeho posobi inak ,na mna super:))