Chcela by som sa spytat ci ma niekto skusenosti s antikoncepciou Novynette a ak ma tak ake??
---------------------
Hormonálne metódy antikoncepcie: www.zdravie.sk
Skúsenosti s HAK Novynette
ahoj, kikina, ja by som mala zaujem o to tvoje zvysne balenie ak je to este aktualne...tak sa mi ozvi na bolucia@hotmail.com !!!!!!!
caute holky no tak ja beriem novinette uz viac ako pol roka a predtym som brala pol roka regullon,ktory bol hrozny a pribrala som z neho 6 kil a mala som neskutocne zmeny nalad az ja sama som sa za seba hambila....a teraz ked uzivam novinette sa to umiernilo na minimum....a este som aj schudla.... je to fakt dobra HAK
baby, mam zvysne trojmesacne balenie Novynette, nema niekto zaujem (predam lacno)?
ahojte ja sa chcem spytat ako ste presli z jednej HAK na novynette? ja mam triregol a teraz mam pejist na novynette ale neviem ako..na letaku je to napisane ze nema byt pauza, jedna doktorka mi povedala ze mam zacat 1.den kramov a dalsia ze mam urobit prestavku a normalne zacat novynette..tak ako? poradte prosim
ja užívam Novynette uz rok a som spokojná.nemám menstruacne bolesti,nepribrala som :)krvacanie je slabsie hoci mi trva asi o den dlhsie :) takze ja som spokojna..ale kazdemu sedi nieco ine...
cize nemam to zatial riesit s doktorkou tento prvy mesiac?
Ja beriem Novynette asi pol roka, presla som na ne z Regulonu, ktory mi sposoboval strasne tazkosti... Prve 2 tyzdne som mala neskutocne zmeny nalad, priatel ani rodina uz nevedeli, co so mnou maju robit... Raz som bola dobra, potom hned hystericka, plakala som, kricala, urazala sa... Potom sa to zmiernilo a tiez som sa to naucila kontrolovat... Nepribrala som zatial, takze som viac-menej spokojna... Co sa menzesu tyka, nemam nejaky extremne silny, da sa povedat, ze je celkom ok, len mi vadi, ze trva dlhsie, nez by mal... Dostanem ho v pondelok, v piatok uz skoro nic, v sobotu rano si vezmem prvu tabletku noveho balenia a znovu ako by mi zacal, spinim este asi 2 dni... Toto mi na nich dost vadi, ale inak som spokojna, takze zatial menit asi nebudem
pipi vies, tvoje telo si musi na zaciatku zvykat na nieco nove, ine, na hormony, ktore tieto tabletky obsahuju, a postupom casu by sa ti menzes mal dat do poriadku...treba pockat aspon tri mesiace a ak to bude stale rovnake a neuvidis ziadnu zmenu k lepsiemu tak treba tabletky vymenit za ine....