Chcela by som sa spytat ci ma niekto skusenosti s antikoncepciou Novynette a ak ma tak ake??
---------------------
Hormonálne metódy antikoncepcie: www.zdravie.sk
Skúsenosti s HAK Novynette
mia ja som nemala vobec ziadny problem s uzivanim novynette.. ziadne tazkosti, nic.. praveze su najlepsie zo vsetkych, ake som mala.. a to su uz moje stvrte..
Ahoj ja prechadzam s hak VREYA na NOVYNETTE..
S vreyou som nebola spokojna,pribrala som a po prvej tabletke som vzdy vracala.
hcem sa spytat ako je to s novynette?Zo zaciatku ked nan nebudem zvyknuta ci mi bude byvat zle a ake tie tybletky vlaste su ??
Dakujem pa
glacierka, mne s ato stalo pri hak lyndinette 30, nemala som vobec chut na sex, az sa mi znechutil, ale bralasom ich iba tri mesiace, aj to bohuzial letne a akurat sme boli aj na dovolenke pri mori vtedy...takze priatel nestastny, ale co uz...skus ich zmenit
ja uzivam novynette asi 5 mesiacov..myslim, ze s mi zlepsila plet, nepribrala som.. len nemam chut na sex, mate s tym aj vy problem??? rozmyslam, ze uplne vysadim HAK..
Ahojte. moje skúsenosti s Novynette NIE SÚ veľmi dobré. Brala som ju 2,5 roka, začala som ale priberať a tak som ju vysadila. Teraz mám už 4. mesiac prestávku, ale chcela by som znovu začať niečo brať. Poradíte mi nejakú dobrú značku? Počula som, že Yasminelle je dosť drahá. Novynette nebola, iba 650 korún na 3 mesiace. Inak hmotnosť sa mi pomaly vracia do tej, ktorú som mala pred užívaním. A tiež som počas nej nemala často vôbec chuť na sex, je to taká potvora.
deniska, tabletku si zobrala dobre ma sa brat v prvy den menzesu...a to spinenie, je normalne, telo si na hak musi zvyknut...moze to trvat aj tri mesiace, ale ak by to trvalo dlhsei, tak zajdi za lekarom a porozpravaj sa s nim o tom, mozno by ti ich radsej vymenil za ine...
baby poradte mi zacala som brat HAK Novynette v prvy den menzesu,ten som dostala rano asi o7h a tabletku som zobrala O 9h rano urobila som dobre nebolo to skoro,a uz 7 den ma spinenie je to v pohode prejde to samo do mesiaca ako ste uz viac x pisali?
Ahojte!!! chcela by som sa opytat... prechadzam z Triquilaru na Novynette, bez prestavky...a chcem sa opytat, ci budu mat hned ucinok...ci tam zase nebude nejaka ta doba, ze musim pockat na zaucinkovanie...DAKUJEM !!!