Skúsenosti s HAK Novynette

leerka

punataris, takze ona zobrala o 17 prvu tabletku a o polnoci ste spolu uz spali? cize 6 hodin od uzitia tabletky? dobre som to pochopila?

putanaris

chcel by som sa opytat.moja partnerka uziva NOVYNETTE.uplne prvu tabletku brala v prvy den menstuaciu.asi o 17.hod.spali sme spolu asi o pol noci.samozrejme naplno,je mozne ze tabletky neucinkovali?znepokojuje nas len tyzden predcasna menstruacia a oproti 5dni,len 2aj to len slabucko.Dakujem

killi

Ja som 5 mesiacov brala Yasminelle, ale vobec mi nesadol teraz beriem Novynette 6. mesiac a je to podstatne lepsie. Nepriberam a som v pohode.

moni11

s novynette spinenie prejde, nebojte sa, i ja som sa tak bala. hoci to trvalo i viac ako mesiac. nepribrala som a menstruac. cyklus sa mi dokonca skratil zo 7 na 3 dni.neviete kedy zacne antikoncep. ucinok posobit po menstr. cykle?

janca

ahoj ja užívam antikoncepciu NOVYNETTE uz 5 rokov a som s nou uplne spokojna. Nemam ziadne problemy a dôverujem jej, doposial ma nesklamala i ked vela krat som si ju zabudla dat, ale i tak ma chranila.

kamelia

ako mne sa s nej zhorsila plet a to kvalitne mala som akne aj predtym myslela som ze sa mi pri HAK zlepsi ale naopak akne mam aeste viac a navyse aj pigmedntove skvrny cely mesiac som spinila a v bruchu silne krce prvy tyz ma napinalo na zvracanie .....po mes ju idem zmenit,takze iba zle skusenosti