Chcela by som sa spytat ci ma niekto skusenosti s antikoncepciou Novynette a ak ma tak ake??
---------------------
Hormonálne metódy antikoncepcie: www.zdravie.sk
Skúsenosti s HAK Novynette
leerka podľa mna si prechladnutá .. asi maternicu alebo krčok maternice alebo vaječniky.. podľa mna je to ono keď ťa to aj boli.... no nebudem predbehovať a napíš čo ti povedal lekár papa
to si ma teraz moc nepotesila, ja beriem novynette s prestavkami skoro 4 roky a doteraz vsetko ok...az minuly mesiac som mala spinenie a teraz uz tyzden dalsie a velmi silne ako keby menzes.... aj brucho ma boli , zle mi je.... hlava sa mi toci...tak som chcela ist v piatok k lekarovi ale nebol tam a idem az v pondelok, tak som zvedava co mi povei.....
NEMYMÝŠLAM SI!
Ahojte...Ja som brala Novynette rok. Moje telo si na nu zvykalo asi 2-3 mesiace ale potom to bolo v poriadku, síce som mala niekedy medzi menštruačné špinenie. Na konci toho roku som začala len tak krvácať...krvácala som 20 dní a kvôli tomu som sa dostala aj do nemocnice. Novynette som okamžite vysadila....Upravila mi cyklus, spevnila prsia, nepribrala som, ale cyklus bol upravený iba chvíľku. Teraz sa chystám brať Triquilar a doktori mi povedali, že trojfázové HAK sú dobré.
no akurat mi teraz koncia to je 5 den ..ael chcem skusit tie lieky najprv ... sice tam este mam 2 tie blistre ale chcem to neskor zacat ... zatial to nijako moc nepoterbujem sice je to vascia poistka ale ked si pomyslim ze my davame riadny pozor a nechrani antika pred nicim tak neveim teraz ...ale najprv dam tie to lieky a potom po mesiaci sa mam rozhodnut tak uvidim
ved ked budes brat hak pravidelne tak aj menzes bude chodit pravidelne.... a ja som zacala brat v prvy den menzesu, ale myslim, ze sa este moze v druhy az piaty zobrat...teraz mas menzes?
duphaston to je hormonalna liečba na nepravidelny menzes .. dost chaoticky mi chodi.. ja som kdokonca z prveho balenia nezobrala ani vsetky tabletky nejaké 3 mi tam ostali ... ale myslim ze to bolo z tej chudokrvnosti...lebo problemy som nemala ako take ...len to co pise kazda baba ked to zacne brat od prveho dna kramov ...a takto este ze v 5 den kramov sa to moze nasadit ci ee
neviem co je duphaston, takze ti v otmto bohuzial nepomozem.... mna prvy mesiac z tejto antiky bolela sem tam hlava ale ptom uz vsetko ok....
Dakujem moc ... ja to chcem azcat brat ale moc uvazujem o tom elbo ja som to brala jeden mesiac a mala som pocit ze sa mi toci hlava ... ale aj ked osm ju vysadila tak sa mi tolcila a potom mi zistili doktori anemiu z nedostatku masa ale inak mi nic nebolo ...ale neviem prečo sa bojim ..stale myslim ze to je nejaké svinstvo alebo co ... a este sa chcem spytat na duphaston ze ci z toho nemozem mat nejaké učinky ako pri antike ... seci to to neni ale je to tiez hormonalna liecba
urcite by ti bolo rozumnejsie brat ich normalne, lebo ked si ich zoberes ako sa ti zachce, tak ti to pekne rozhodi cyklus....