Skúsenosti s HAK Novynette

ildika

AHOJTE BOLA BY SOM RADA KEBY MI NIEKTO PORADIL vcera sme spali spolu s mojim chlapcom a stvrtok sa mi skoncila menstruacia a piatok som si dala prvu tableku novynette inak ju uz berem asi pol roka a moj priatel sa spravil domna a dneska rano zomna islo miličko krvi a bojim sa ci nemozem ostat tehotna vie mi niekto poradit prosim

noki754

ahoj,novynete berem 2 roky, vo februari som si dala pauzu, doteraz mi neprišiel menzes..pribrala som a ťažko sa mi to zhadzuje,lebo hormony sa mi nejako pojašili..nereaguju na šport a vaha sa mi nemení.je tu nejaka holka, čo má skúsenosť ako ja? ak ano, tak vrátila sa ti späť váha ked si znova začala brať antiku?

severanka

weroncika: tak príjemné vytešovanie želám, a poriadne sa s priateľom pomiluj, bez strachu :D to patrí k pekným nedeliam predsa :D

weroncika

najpoctivejsie ako sa len da a podakovat predsa treba vzdy:)ked je zaco:)takto sa mi bude kludne spat a budem sa vytesovat z peknej nedele:)

severanka

weroncika: no, to rozhodne nebudem krstná, pretože bábo nebude žiadne...
ak si brala poctivo pred tým neni problém...neboj sa... chránené si aj v pauze... aj ja tak fungujem a deti ešte nemám a ani sa na žiadne ešte nechystám :D
a nemusíš ďakovať, s radosťou aj nabudúce :)

weroncika

babulky beriem novynette a dnes som si po menstruacnej pauze dala dalsiu tabletku, ale este pred nou ma moj priatel stihol pomilovat. mam si ist kupit tabletku po?alebo sa nemusim bat otehotnenia?dakujem

erca

Aj ja beriem Novynett už 2. mesiac a mám to špinenie.Prvý mesiac to bolo akoby slabý menzes mimo riadneho,teraz je to hnedý výtok.Je to nepríjemné,ale ako ste písali,počkám ešte 3. mesiac a uvidím.Možno si telo naozaj len zvyká...Iné problémy nemám.Caute.

leerka

nevybavila som nic, lebo ma objednala sestricka az na 9.6 na preventivku vraj vsetko ma dovtedy plne a taksito aj jprednoste vysetrenia ma plne, tak mozem vyse mesaica cakat do kelu