Chcela by som sa spytat ci ma niekto skusenosti s antikoncepciou Novynette a ak ma tak ake??
---------------------
Hormonálne metódy antikoncepcie: www.zdravie.sk
Skúsenosti s HAK Novynette
AHOJTE BOLA BY SOM RADA KEBY MI NIEKTO PORADIL vcera sme spali spolu s mojim chlapcom a stvrtok sa mi skoncila menstruacia a piatok som si dala prvu tableku novynette inak ju uz berem asi pol roka a moj priatel sa spravil domna a dneska rano zomna islo miličko krvi a bojim sa ci nemozem ostat tehotna vie mi niekto poradit prosim
ahoj,novynete berem 2 roky, vo februari som si dala pauzu, doteraz mi neprišiel menzes..pribrala som a ťažko sa mi to zhadzuje,lebo hormony sa mi nejako pojašili..nereaguju na šport a vaha sa mi nemení.je tu nejaka holka, čo má skúsenosť ako ja? ak ano, tak vrátila sa ti späť váha ked si znova začala brať antiku?
weroncika: tak príjemné vytešovanie želám, a poriadne sa s priateľom pomiluj, bez strachu :D to patrí k pekným nedeliam predsa :D
weroncika: no, to rozhodne nebudem krstná, pretože bábo nebude žiadne...
ak si brala poctivo pred tým neni problém...neboj sa... chránené si aj v pauze... aj ja tak fungujem a deti ešte nemám a ani sa na žiadne ešte nechystám :D
a nemusíš ďakovať, s radosťou aj nabudúce :)
weroncika: sú chránená aj v pauze...
Aj ja beriem Novynett už 2. mesiac a mám to špinenie.Prvý mesiac to bolo akoby slabý menzes mimo riadneho,teraz je to hnedý výtok.Je to nepríjemné,ale ako ste písali,počkám ešte 3. mesiac a uvidím.Možno si telo naozaj len zvyká...Iné problémy nemám.Caute.
nevybavila som nic, lebo ma objednala sestricka az na 9.6 na preventivku vraj vsetko ma dovtedy plne a taksito aj jprednoste vysetrenia ma plne, tak mozem vyse mesaica cakat do kelu