Chcela by som sa spytat ci ma niekto skusenosti s antikoncepciou Novynette a ak ma tak ake??
---------------------
Hormonálne metódy antikoncepcie: www.zdravie.sk
Skúsenosti s HAK Novynette
Ahojte,ja Novynette uzivam treti mesiac a doteraz som nemala ziadne problemy,AZ DO TERAZ 5 dni pred ukoncenim poslednej pilulky som zacala krvacat,kravacanie je slabe a trva uz treti den,lekarka mi povedala ze to mam z toho ze som bola chora-prechladnuta (co som aj bola),lieky vysadit nemam...a to je vsetko co mi povedala...prechladnuta som uz neni a krvycanie este stale krvacam :(
No ja zacnem s novynette este len buduci pondelok prvy krat.Pred nou som mala belaru asi rok,zo zaciatku super ziadne akne,pribrala som co som potrebovala bo sa mi zvysila chut do jedla spevneli mi prsia,lenze po urcitej dobre som ostala strasne precitlivela a nervozna.Tak som skusila trojfazovu Triqiular ktoru som brala len mesiac,dobrala som ju v nedelu a nasldene vysadila bo mi z nej bolo zle sice som nevracala,zhorsilo sa mi akne.Tak som si na moju ziadost dala predpisat Novynette,dostala som radu od spoluziackok ktore ju beru a vyzeraju byt v poriadku.Pocula som z ich strany dost chvaly.Tak som zvedava co to spravi so mnou.Sice kazda sme ina,ale nenahnevala by som sa keby mi sadla..:-p
Prosim poradte! Mam zacat uzivat NOVYNETTE je to jedno ktorou tabletkou z balenia zacnem? Prosim poradte na jednej tabletke je napisane RG alebo P9 alebo PG,citala som pribalovy letak no tam som sa to nedocitala. Dakujem
ja mam na novynette hrozne spomienky...ked som ich zacala brat tak som kazdy den revala, trpela som depresiami a pocitmi uzkosti co sa mi v zivote nestalo, ked som ich vysadila hned to preslo nastastie...uz som si hladala psychiatra, ale kazda antikoncepcia na kazdu zenu ucinkuje inac...ja napriklad beriem uz 6 rokov regulon a nemenil by som ho ani za cely svet
lafuso - ahoj. ja som novynette strašne strašne dlho a bola som s nimi maximálne spokojna. Vyskušala som viacero tabletok ale novynette sa mi najviac páčil. A dokonca čím dlhšie som ich užívala tým som mala slabšie krámy a bez problémov. Aj kolegiňa nemohla nájsť vhodnu antikoncepciu a poradila som jej novenette a už ich užíva skoro 2 roky a je s nimi spokojna. Dufam, že budeš aj ty
a na buduce namna nepicuj okej? ja sa nepotrebujem prezrat liekmi jak ty a spravit zo seba iba sexstroj :DDD sa kukni racionalnejsie ... j aosm to teiz brala a z akazdym ked som dosla doktorke tak mi reisila iba tu pojebanu antiku az som zistila ze to predpisu kazdej zene aby mali prachy za to ..:DD poznam vela zien ktore brali cely zivot antiku vsetko bolo v pohode a doslo 40 orkov vysadili to a maju problemy s krvou a vsetko maju v tele poserkane tak drz hubua najprv si nieco over dobre ... a ty si mi u riti ja som tu na nikoho konkretneho nenarazala tak DRZ HUBU PIPINKA!!!!!
DANCA BB ty kunda vies moa vec to neni kto kupuje tei gumy moaj starost to neni .. robim to viacej jak ty ty tupa a duta a nielen 1x za den ..a viem otom viacej jak ty ... keby som to nebrala tak drzim hubu oki? ja o take svinstva nestojim ... keby si vedela co vsetko je zatym ...ved uvidis za par rokov..:DDdsi nasmiech a j aza to nemozem ze hovno citis asi nemas taku co sa ti naspat stiahne ja neviem ... ja to citim za kazdym a také trapky jak si ty ... len leze mi na nervy ze to kazda berete a ajtak mate problemy a strachujete sa viacej a stazujete sa ... jak ja s priatelom co mame len gumy tak neviem ... ste niektore kravy :DD ste na smiech ... a viem o tom svoje tak drz hubu leboti ju zalepim hovnom oki? ty trubka :D
LG hlavne ze ty si pozrala vsetku mudrost sveta...a inak ked si taka mudra tak by ma zaujimalo ze kto dava aspon 1000sk na HAK na mesiac..moja to si kde nabrala...?to je uplna kravina...a inak ked sexujes tak tolko minas na gumu?ci vy miniete jeden balicek za mesiac, co?lebo ked niekto sexuje kazdy den aspon raz, to znamena ze za mesiac minie 10 balikov...to je mozno aj 20eur...za polovicnu cenu uz mozes mat antiku na mesiac...a zober si ze nie kazdemu vyhovuje guma..napriklad ja ked sexujem s gumou tak nic zo sexu nemam..proste nic necitim..viem s vzrusit iba bez toho..takze nesud inych ked o tom nic nevies..nikto sa nepyta teba na nazor..tu sa bavia baby ktore to beru..a ked si tak prosti tak to proste nezer a neoxiduj tu...nikoho tvoje jebnue reci nezaujimaju
och vy ste vazne truby .. toto predtym nikdy nebolo a zili ludia normalne a este aj lepsie ... len toto prislo ako nejaký novy styl je to popularne a kuknite kolko toho robvi skody a zeny su este viacej pomylene a vygumovane... ja s mojim priatelom to robime stale kedy sa da ...a sme rovnako zodpovedni a nemusim sa bat ...a nie robit zo seba stroj na sex kde niekto si na mna bude robit dobre a ja budem zrat lieky a nemusia mi urobit dobre a mam spinit aj po mesiaci, a este nahodou pribrat? a na sex zaplatit kazdy mesiac najmenej 1000 korun tak to je dost .. a ze to neni spolahlive ...lebo aj s antikou mozete otehotniet ... a ked vznikla tato poradna ci co to je tak asi velmi iste si nieste aj ked to berete .. tak sa pytam co ejvacsia zodpovednost vy trubky .. zerte to svinstvo aj dalej ked chcete aj ked sa vam tazko veri ze je to len zualezitost biznisu !!!! ale mate velmi malo skusenosti a sijeze s ruzovymi popolnikami na ociach :DDDD