Chcela by som sa spytat ci ma niekto skusenosti s antikoncepciou Novynette a ak ma tak ake??
---------------------
Hormonálne metódy antikoncepcie: www.zdravie.sk
Skúsenosti s HAK Novynette
tak musim pridat svoje skusenosti, na vlastnej kozi som skusila, ci tabletky ucinkuju aj cez 7dnovu prestavku a ucinkuju:)zle ale je, ze mi neskutocne zacali padat vlasy, co ma mrzi, kedze antikoncepcia pomaham aj ku krajsim nechtom a vlasom, plet sa za 3mesiace o nieco zlepsila, ale neodpadavam, i ked 3mesiace su malo na viditelne vysledky a najhorsie v mojom pripade-nepekne mi praskla krcova zila, co znamena, ze ich musim vysadit:( uvidim co mi poradi doktor,ale nemyslim si,ze sa najde antikoncepcia aj pre mna, kvoli tym zilam:/
Ahojte prosim Vas.Od ktoreho dna ucinkuje tabletka novynette???Od prveho dna menstruacie???
Berem takb. novynette necely mesiac...ale ked som dostala menstruaciu tak od vtedy minevie skoncit...a dako sa mi zväcsilo brucho...AK MI DAKDO VIE POVEAT ZE CO MI MOZE BYT,ALEBO PORADIT MI,BUDEM VELMI RADA. VOPRED DAKUJEM
beriem ju necelý mesiac, je to moja prvá hak, ale príšerne ma z nej bolí hlava a žalúdok a som unavená, miestami aj dosť podráždená a výbušná. tak som ju dnes vysasdila. už ju nechcem.
Po akom case je dobry urobit pauzu pri uzivani HAK?A na aku dobu?
tak ak je to nieoc brutalne, tak ich radsej vysad alebo s aporad s lekarom a nech ti ich zmeni
tak teraz neviem ci ich mam vysadit, alebo sa to zmeni casom, vie mi niekto poradit?
weroncika samozrejme ze je to mozne
ildika a ako chces ostat tehotna, ved beres tabletkz verim tomu ze tak ako mas tak nevidim dovod aby si bola tehotna