svieza lahka vona..pomozte mi s parfumom

agnessca

pipipi na slovensku ak dobre viem tak sa to uz vola notino...je to stale to iste len zmenili meno :) rada taky od nich objednavam lebo viem ze nech si akykolvek parfum objednam tak mi pride kvalitna vona ktora na tele vydrzi nejaky ten cas a nevyprcha za hodinu.

Lukappka

vieš mi aj povedať ktoré dva eshopy si si porovnávala? aby teda som ani ja nemusela sliediť po všetkých nejako? dosť by mi to pomohlo. Ceny dopravy sa väčšinou ako pohybujú? to majú nejako striktne dané alebo je to od kilometrov?

marianina

Lukappka veď neporovnávaj všetky. Ja som si porovnala len dva takéto eshopy, čo mi kamošky poradili a neriešila som viac. Načo zbytočne sa stresovať a neviem čo. Pozrela som koľko by ma to vyšlo v jednom, v druhom a vybavené. Keď objednávaš aj cez net tak málokedy sa tá suma vyšplhá až na takú ako je niekde na predajni

Lukappka

Mimmsa lenže tam je aj cena dopravy, to dokopy stále nevychádza viac ako na predajni? To si ozaj musím všetko prepočítavať? :( tých eshopov je už toľko že keby som riešila, kde majú kvalitné vône a za dobrú cenu, tak by som sa asi scvokla kým by som to všetko porovnala :(

hanuschka

dobre uz bolo zalezi to od zeny, myslim ze kazdej z nas sa paci ina vona, ale preco sa zameriavas na to co sa paci zene? preco si nevyberas vonu podla toho, co sa tebe paci, co sa tebe pozdava? ved ty ju budes nosit a pouzivat nie zena ;)

Mimmsa

...zalezi od kade to objednas, ake budu ceny a podobne..ale mne zatial - sice som len trikrat objednavala takto parfum, ale vyslo ma to zakazdym menej akoby som to kupovala v kamennej predajni nejakej.. musis si porovnat konkretnu vonu ktoru chces a z ktoreho eshopu chces ;)

dobre uz bolo

som 27rocny chlap..ktory ma rad vone..mam 2parfumy dior a pradu..ale este by som chcel ake sa vam na muzoch pacia vone..

Lukappka

dievčatá čítam, že objednávate vône cez internet, ako je to s cenami, keď by som si takto objednala nejakú voňavku? nevyjde ma to zbytočne nejako drahšie? keď si vezmem cenu parfumu a ešte aj cenu za dopravu za dodanie? nevyjde ma to nakoniec viac ako v parfumérii? Nemám v tomto prehľad :/