Ahojte. Doteraz som pouzivala len take obycajne vonavky z drogerie ale teraz by som chcela nejaky parfum-vonavku len potrebujem poradit s vyberom. Chcela by som taku sviezu lahku vonu, nemam rada tazke a velmi kvetinove a sladke.
Ake znacky su dobre? Lacoste, Escada alebo ake?
Dakujem.
svieza lahka vona..pomozte mi s parfumom
Versace bright crystal
ANGEL-DEMON héj? tak to som nevedela. Ale už aspoň budem vedieť, ja som myslela, že to nejaký nový eshop. Parfums poznám, z tade som už párkrát objednávala, ale nevedela som, že sa premenovali na notino.
=== zdravím ťa - osobne si myslím že je na každom jednom človeku na čo má a čo sa mu páči. Teba je do toho nič ;) tak ako tebe sa niektoré vône nepáčia, tak isto sa niekomu nemusí páčiť tá tvoja, takže bolo by fajn keby si nesúdil :)
verons ahoj osobne nemam rada rozne alternativy, bud si kupim original alebo hladam nieco ine. Osobne tie stranky co si sem dala no neviem, asi by som mala obavu objednavat z nejakych stranok o ktorych som v zivote nepocula a nepoznam nikoho kto by s nimi mal skusenosti :-/ ja ked nieco taketo chcem tak sa obratim na Notino a z tade si objednam. Pri nich viem ze dostanem kvalitu :)
Davidoff je šmejd.. vacsina vonaviek co slovenky pouzivaju su drogeriove smrady. Najradsej mam ked idem autobusom do prace a co kazda nastupujuca, to iny drogeriovy lacny smrad a puch...
Davidoff vyraba samozrejme aj damske parfemy
Davidoff je predsa panska vona
Tiež som bola prekvapená keď som išla objednávať z parfums.sk a zistila som, že sa premenovali na notino.sk. Ale čo na názve až tak nezáleží, hlavne že kvalita zostala rovnaká :-)
nikavero a ten davidoff ktory konkretne cool water? kukala som ze si objednam vzorku ale vela ich je...