svieza lahka vona..pomozte mi s parfumom

sibierina

zziara ahoj, prosim ta tuto vonavku aj teraz v lete pouzivas, ci si ju zmenila a tuto mas len tak akoze na chladnejsie obdobie?
lebo ja neviem taka som momentalne nijaka, neviem najst nieco co by sa mi ozaj pacilo, co by aj v lete nebolo take vtierave sladke, ale aby to bolo take svieze

zziara

sibierina a si otvorená čomukoľvek? mne poslednú dobu sa páčia voňavky Hugo Boss, naposledy BOSS Ma Vie tá mi tak padla vhod, keď som ju cítila, lebo presne niečo také som hľadala, pre mňa je to taká energia táto vôňa, keď je taká svieža :)

sibierina

ahojte, chcela som si kupit novy parfum uz na jesen, nieco take koreniste, silnejsie ale ked vidim tieto teploty, tak neviem ci nemam siahnut po niecom sviezejsom a jemnejsom, co myslite? co pouzivate? :)

zziara

stupjakova keby to tak išlo by to bolo skvelé pretože by sme aspoň vedeli sa rozhodnúť skôr a bez toho aby sme museli niekam chodiť, je to škoda :D

sibierina

martina tak necitim sa vo vlastnej kozi, tak dobre, tak akoby som neupravena stale bola alebo jak by som to asi popisala :)
to je super, ze ty to takto zvladas, to hned od zaciatku si to tak robila, ci ti trvalo urobit si nejaky ten navyk?

Stupjakova.L

eweriin dnes som akurat objednavala cez kamaratku, lebo uz dlhsie som mala vybratu aku si kupim a kamaratka objednavala viacej toho cez Notino, tak som jej prihodila do kosika este aj moju vonavocku, tak potom ked mi pride domov ti mozem poslat fotku, aj ked skoda, ze aj vona sa neda takymto sposobom preniest :D

zdenika

Martina toto je dobré, to máš moju podporu v tomto smere! Tá disciplína sa mi páči, tiež sa to snažím podobne robiť, akože sú dni, kedy vôbec, že úplne pajama days, ale tak aj to musí byť no nie??

martina.d

ale to, že nosíš tepláky neznamená, že sa nemôžeš cítiť dobre, príťažlivo.
Voňavku si na seba dávam každé ráno, aj si zacvičím, potom sprcha, potom sa navoniam a vychystám sa akoby som šla do práce. Potrebujem mať proste takú rutinu, taký zvyk :)

sibierina

kocky pouzivate parfum aj ked ste teraz len doma? lebo ja sa uz citim jak domaca zienka, furt teplaky a nic, normalne uz som na nervy z toho, tak rozmyslam, ze si nejaku vonavku kupim a proste si urobim radost a zacnem sa fintit kazde rano aj ked budem doma, je to uletene?