svieza lahka vona..pomozte mi s parfumom

matísek 5

peti, preto hovorim ze neobracaj len na nase typy, vonaj , vonaj, vonaj :D ked si bola v parfumerke ta z celej ponuky nic neoslovilo???

zuziq

ahoj petka. ak hladas nieco svieze na leto, tak ti odporucam versace bright crystal, alebo versense, obe mam vyskusane, obe su akurat na leto, ocaria a podmania.mala som aj lacoste ale povazujem to za omyl, pretoze to vobec nebolo to, co ma byt.

petka18

matísek 5
viem co som pisala v uvode a bola som vyskusat niektore tie vonavky ale nepacili sa mi, preto som chcela este nejake tipy na ovocne alebo kvetinove vone.
napr. ta moschino-funny mne vonia ako ta modra vonavku chupa chups alebo ako sa vola a tu nemam rada. takze mozno by to chcelo nieco viac ovocne alebo kvetinove

matísek 5

peti-necitas prispevky? ani svoje???? nakolko si pisala v uvode temy co pozadujes take rady si tu dostala ... vsetky sme ti napisali lahke, letne,svieze, citrusovo kvetivnove vone tak ako si pozadovala.konecny vyber je len na tebe.samozrejme ze vonavku si kup v parfumerke.su tam uplne normalne testery, ktore na seba nastriekas alebo aj na papierik a vyberies si.s vyberom sa nemusis ponahlat, mozes tam ist aj viac krat vyskusat viac voni(na jednu navstevu ti odporucam skusit max. 3 vone-lebo z viacerych uz budes mat misung-a oznacit si papierik na ktory si si aku nastriekala) a vybrat si. neorientuj sa iba na to co sme ti tu popisali.mozno sa "zamilujes" do inej. btw-v dobrych parfumerkach su velmi mile slecny ktore ti radi poradia tak sa neboj opytat. tak pekne nakupy prajem za nas vsetky,:) papa