Ahojte. Doteraz som pouzivala len take obycajne vonavky z drogerie ale teraz by som chcela nejaky parfum-vonavku len potrebujem poradit s vyberom. Chcela by som taku sviezu lahku vonu, nemam rada tazke a velmi kvetinove a sladke.
Ake znacky su dobre? Lacoste, Escada alebo ake?
Dakujem.
svieza lahka vona..pomozte mi s parfumom
HILDAMILDA..... notino je novy nazov, povodny nazov je parfums.sk
ja som ostala v šoku včera ked som sla na parfums.sk a na uvodnej stranke sa zjavilo ze stranka bola premenovana..akoze trošku odveci..
Ahojte, pekných sviežich vôní je viac, okrem spomínaných parfumov (napr light blue,...) ma ešte napadá parfém Gabriela Sabatini Ocean Sun, má asi jednu z najpríjemnejších sviežich vôní aké poznám, dá sa nájsť ako zaujímavá výhodná alternatíva (50ml parfum za 14,70-15,80 Eur) tu -odkaz odstránený- alebo aj ako originál, aj keď originál sa zháňa ťažšie, málo parfumérii ho má v ponuke, možno len dve? tu je 30ml toaletná voda za 36,90 Eur www.parfumworld.sk
bee_1 už dlho objednávaš cez notino? ja som ešte o tejto stránke nepočula. Už pár krát som objednávala z internetu vône ale z takejto stránky to nebolo. :-/
Jednoznacne najlepsie parfemy su na notino.sk ja objednavam z tade ked uz objednavam a moju priazen si ziskala tato stranka lebo som na nu nasla zlavove kody tu -odkaz odstránený-
skvele zlavy :)
Aj mne napadla jedna taka svieza. Incanto shine od Salvatore Ferragama som dlhe roky pouzivala, ta je dost oblubena vseobecne. Teraz som skor za nezname a hlavne prirodnejsie parfumy.
Viaceré vzorky? lenže podľa čoho si si aj tie vzorky vyberala? ako si vedela, ktorá by sa ti mohla páčiť? :)
Keď som chcela parfum a nevedela som aký, objednala som si viaceré vzorky a až potom som si vybrala ten, ktorý sa mi páčil najviac
ja neznesiem tazke vone, nieto este sladke, takze moj tip je davidoff - cool water, uplna nadhera, citit tam melony, ciste leto..navyse dlho vydrzi.. krasna a lahka je aj bond girl od avonu...ani neviem co v nej je, ale vzdy mi zdvihne naladu! :! a na avon vydrzi dlho predlho... asi preto aj ta vyssia cena..
Mne sa velmi paci Intimately Beckham. Ako si pisala, mas skusenosti s vonami, ktore bezne kupit v drogerii, tak si asi narazila uz aj na nu. Mne ale pride dost zaujimava na to, ze je z drogerie. Dost dlho vydrzi, je kvetinova, biele kvety. Uz dlho sa mi nestalo, ze by ma tak ocarila nejaka vona.
matísek 5
vsetky som este nemala moznost vyskusat ale ta v parfumerke povedala ze ta moschino funny je taka svieza tak som si povedala ze vyskusam nieco viac ovocne alebo kvetinove. :-)