Ahojte. Doteraz som pouzivala len take obycajne vonavky z drogerie ale teraz by som chcela nejaky parfum-vonavku len potrebujem poradit s vyberom. Chcela by som taku sviezu lahku vonu, nemam rada tazke a velmi kvetinove a sladke.
Ake znacky su dobre? Lacoste, Escada alebo ake?
Dakujem.
svieza lahka vona..pomozte mi s parfumom
a kde by som mohla tieto vonavky vyskusat? da sa zohnat nejaká vzorka alebo ich predavaju aj v drogeriach alebo su dostupne len v parfumeriach???
odporucam na ruku nastriekat mochino funny, lanvin eclat, max mara silk touch a ked chces, skus aj tu gabbanu - z tohto si na BETON nieco vyberies, ja som mala z tohto vsetko a kazda ma nieco do seba, napr ta funny ma dobru vydrz, eclat je skor poslabsi s vydrzou, gabbana je davovka, ako uz baby pisali a silk touch je nieco medzi :o)
1987 tuto vonu som dostala ako darček, je velmi pekná, ale mrzí ma že ju na mne vobec necítiť. Iba ked ju nanesiem,a ptom absolutne.Skusalaa som si jej dat aj velmi vela a nič,som z toho zufala:/
Lanvin Eclat alebo Lanvin Jeanne- ta je ale sladsia. Aj Davidoff Cool Wather alebo Escada Blue su este take svieze. Ani Max Mara Silk Touch nie je od veci.
Calvin Klein IN2U - grepova vona a vona kvetov pre mna znamena tato vona leto.. :)
vôňa kenzo .je to voňavka v takej priesvitnej fľaštičke a vo vnútri je taký červený kvietok.skutočne úžasná vôňa odporúčam:)
tiez sa pridavam k moschino - funny, ale ani escada-taky ruzovo zlty flakon ma, minulorcna tusim jarno letna - nie je zla.teda mne osobne tiez vonia tak svieco a fajn. light blue je krasa-ale pouziva homega vela bab, tak kazda druha min. v ba urcite :) co naznacuje jej oblubenost ale aj to ze neodborny noc vzhladom na to ze ju naozaj citit vsade si ani nevsimne ze si navonana...
diamonds - armani je fakt dobra ... jedna z mojich najoblubenejsich :) aj kate moss pekne vonia
Diamond od Armaniho, je skor univerzalna vona aj na zimu, ale velmi pekna a svieza..