Ahojte mám 168cm a nejakých 70kg.potrebujem poradiť čo s tým, ako vlastne začať? Všade čítam o rôznych diétach, ale ktorá je tá správna?
AKO SCHUDNÚŤ ?
zacala som s tym pred 7 rokmi, od malicka som bola tlsta a uz mi to liezlo na nervy-komplexy a pod....
vecer pijem vodu alebo nesladeny caj-ovocny. a ked som velmi, velmi zufala, co je malokedy a mam strasnu chut sa najest vecer, tak si dam 1 paradajku, ale niekedy aj jablko. zalezi, co mam doma
ja som zjedla varene stehno, bez koze-bez tuku+varene zemiaky-ziadne maslo+varena mrkva z polievky.
mne to nepride, zeby to bolo nejake kaloricke...
bambulos, nerozumiem....
ano, jem vsetko, aj sladkosti, ale podotykam, ze nie na kila, no pred menzesom mam chut na sladke, tak vtedy zjem viac. ked som velmi hladna a nemam moznost sa najest o 17,tej, tak sa najem 17.30., aby som vecer nemala "vlci hlad". niekedy naposledy cez den jem o 16.tej a do vecera uz nie som hladna. je to rozne.
dnes som napr. jedla:
dopoludnia-tvarohovy kolac, jogurt, tycinku-banany v cokolade, 1 jablko, 2 nektarinky
obed: kuraciu polievku-2x, vacsi kusok torty(zo svadby):)
vecera o 17.00. - kuracie mäso z polievky-stehno+zemiaky+mrkva z polievky. ked varim alebo peciem cokolvek z kurata, tak stale bez koze.