Ahojte mám 168cm a nejakých 70kg.potrebujem poradiť čo s tým, ako vlastne začať? Všade čítam o rôznych diétach, ale ktorá je tá správna?
AKO SCHUDNÚŤ ?
Dlho skaces cez to svihadlo ja len tak pretoze skakanie zatazuje a nici klby. Podla mna skakanie by zme mali nehat kralikom.
ahoj nevahaj su aj ine športy na to ako byť na orbite
zujky: Co tak si zabehat v tomto peknom pocasi.
ahojte dievcence! Pokazil sa mi orbitrek! SOm z toho nestastna :-(.
MOhli by ste mi poradit, ci je pre mna vhodny stepper?
Mam 158 cm a 53 cm .. a som tzv. ,,hruska". A potrebovala by som schudnut prave s dolnych partii tj.
boky,stehna.. zadok.. .
Nasi mi uz nechcu kupit taky velky stroj.. tka to skusam aspon takto:-).
DAKUJEM VAM VELMI PEKNE ZA POMOC:-)
ja som schudla dve kila:DDD a to som vtedy este ani toto nedodrziavala to robim este len teraz od utorku ale predtym som mala strasne vela pohybu a trocha menej som jedla tak to asi tym bude. som taka stastna:D teraz sa posnazim este osem kil, pridala som k tomu nejake cviky a udrziavam pohyb tak by to malo ist:DDD
Bambulos, a co keby si namiesto vahy zobrala do ruky krajcirsky meter a odmerala si miery? Vazit sa kazdy den a pocitat gramy je podla mna nepresne a casto demotivijuce ... Staci, ze vecer zjes nejaku sosovicu, vypijes viacej vody alebo mas menzes a hned mas rano kilo naviac ... A ked uz sa chces vazit, tak raz za tyzden v tu istu hodinu ...
Fakt, baby, ja som sa nikdy nevazila a vaham neverim, verim svojim rifliam ... Po oboch detoch som si viedla zapisnik, kde som si tyzdenne zaznamenavala, ake mam miery ...a stale som si kupila rifle a stanovila daum, kedy ich chcem obliect. A stale som to dosiahla.
Drzim vam prsty!!!
fit
ja podobne jem co si aj ty pisala to s tym jogurtom, vacsinou mam jablko tak davam to pridavam tam psenicne klicky, psenicne otruby, sezan, orechy, lanove semienka, oriesky, kokokos, skoricu, ako kedy namiesam si to co tam chcem mat a je to vyborne, bud to jem s jogurtom alebo len take same, niekomu by sa to zdalo suche, ale mne to tak chuti, je to take domace musli