AKO SCHUDNÚŤ ?

max.gluteus

Dlho skaces cez to svihadlo ja len tak pretoze skakanie zatazuje a nici klby. Podla mna skakanie by zme mali nehat kralikom.

bambulos

zujky, tak ja mam stepper uz dlho a naozaj sa mi podarilo schudnut hlavne zo zadku a bokov vdaka stepperu, ale zistila som tiez ze skakanie na svihadle ma taky isty ucinok, dokonca posilujes cele telo :-)

zujky

ahojte dievcence! Pokazil sa mi orbitrek! SOm z toho nestastna :-(.
MOhli by ste mi poradit, ci je pre mna vhodny stepper?
Mam 158 cm a 53 cm .. a som tzv. ,,hruska". A potrebovala by som schudnut prave s dolnych partii tj.
boky,stehna.. zadok.. .
Nasi mi uz nechcu kupit taky velky stroj.. tka to skusam aspon takto:-).

DAKUJEM VAM VELMI PEKNE ZA POMOC:-)

zuzic

ja som schudla dve kila:DDD a to som vtedy este ani toto nedodrziavala to robim este len teraz od utorku ale predtym som mala strasne vela pohybu a trocha menej som jedla tak to asi tym bude. som taka stastna:D teraz sa posnazim este osem kil, pridala som k tomu nejake cviky a udrziavam pohyb tak by to malo ist:DDD

zuzula11

Bambulos, a co keby si namiesto vahy zobrala do ruky krajcirsky meter a odmerala si miery? Vazit sa kazdy den a pocitat gramy je podla mna nepresne a casto demotivijuce ... Staci, ze vecer zjes nejaku sosovicu, vypijes viacej vody alebo mas menzes a hned mas rano kilo naviac ... A ked uz sa chces vazit, tak raz za tyzden v tu istu hodinu ...

Fakt, baby, ja som sa nikdy nevazila a vaham neverim, verim svojim rifliam ... Po oboch detoch som si viedla zapisnik, kde som si tyzdenne zaznamenavala, ake mam miery ...a stale som si kupila rifle a stanovila daum, kedy ich chcem obliect. A stale som to dosiahla.

Drzim vam prsty!!!

sade8

fit
ja podobne jem co si aj ty pisala to s tym jogurtom, vacsinou mam jablko tak davam to pridavam tam psenicne klicky, psenicne otruby, sezan, orechy, lanove semienka, oriesky, kokokos, skoricu, ako kedy namiesam si to co tam chcem mat a je to vyborne, bud to jem s jogurtom alebo len take same, niekomu by sa to zdalo suche, ale mne to tak chuti, je to take domace musli

bambulos

ale mozno som sa len odvodnila neviem, mozno sa teraz vaha zastavi na urcity cas, aj takto to uz bolo, tak uvidim