AKO SCHUDNÚŤ ?

fit

zuzic,
ja si obcas ked som fakt velmi hladna dam 1ks ovocia-jablko, kiwi, broskynu.., co mam doma, ale ked mam zeleninu, tak si dam radsej paradajku, ci uhorku. ale stava sa mi to malokedy, väcsinou fakt uz len tu cistu vodu pijem.

bambulos

no zujky, poviem ti to tak, ked som schudla a manzel ma tlapol po zedku :-) tak jeho reakcia bola asi taka, ze dakedy som ta tlapol po zadku a vsetko sa triaslo, teraz tlapne a je to pevne :-)))) a samozrejme je mensi ovela a pevnejsi ma iny tvar, ja som na nom cvicila 15 min v stoji a 15 min v predklone, na tom steppery myslim

zujky

bambulos: nad tym aj rozmyslam... :-) mala som ho od tety pozicany na dva tyzdne.. .
Prosim ta a nerastie od toho zadok ? uz aj tak mam velky :o(... .Dakujem ;-)

fit

ahojte vsetci:)) citam vase prispevky, ze sa vam celkom dari...
uz som pisala, ze ja velmi necvicim, da sa povedat, ze skoro vobec, len vela chodim peso, ci do prace, na nakupy alebo prechadzky. no obcas si doma poskacem na detskej trampoline, co sa mi viac pozdava ako svihadlo alebo beh.
bambulos - tesim sa z teba, len tak dalej :))

RNG

opatrne s tym skakanim a behom. narazy na klby ich velmi lahko znicia
Pruzna obuv na potlacanie narazov hlavne na chrbticu a kolena je absolutna nevyhnutnost, ked clovek nechce byt na starost skriplovany.
Ja osobne uprednostnujem rychlu chodzu s branicnym dychanim v prirode, na cistom vzduchu, nez uzavrete telocvicne so zamorenym vzduchom.Popritom sa daju robit aj nejake prostne a natahovanie,drepy a podobne.Ale na cerstvom vzduchu.
Predsa ten smrad vnutri a cerstvy vzduch vonku kazdy velmi dobre citi.

zujky

bambulos:
Dakujem:-) a mas rovny alebo ten twist ci ako sa to vola.. .

max.gluteus:
nemam vhodne podmienky na beh... .