Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

90 dnovka od 27.7.

mimixxxx

predám na dobierku 2 knižky 90-dňovej diéty: 90-dňová rozlišovacia diéta a 90-dňová rozlišovacia diéta ďalších 90 dní...autori: Breda Hrobat a Mojca Poljanšek...cena dokopy:10€

sajfina

ja nemám,v ovocný deň jem len surové ovocie a sem-tam oriešky a nijako ich tepelne neupravujem...a škroby-to si robím zeleninovú polievku-mrkva,petržlen,zeler,hrášok a zemiaky + zeleninovú kocku tak dám...alebo si robím len zemiakový guláš z tej knihy 90 dnova dieta,alebo si len na sucho upečiem zemiaky a urobím uhorkový šalát,ten milujem :)...inak ti meporadím

Lea 02

sajfina j lúbim aj mäso, aj mliečne výrobky, tak som v dileme , čo si dám, alre ani bez jednoho nemôžem byť :-)

sajfina

no tak ja mám od dnes konečne pár dní voľna z brigády :)..som si to tak naplánovala,aby som cez vodný deň v pondelok bola doma,lebo budem asi totálne mimo :(,ale čo už,vydržím!!!a majka_ mne včera skončili krámy a na moje prekvapenie som nemala žiadne extra chute,ale trocha nafúknuté bruško to malo,ale dnes je to opäť v poriadku :)...a Lea02 úplne ťa chápem s tými mliečnymi výrobkami,ja taktiež milujem syry,jogurty a neznášam mäso...včera som si na naliehanie mojej mamky na bielkoviny ugrilovala kurací rezeň,no ale na večeru sa mi už len predstava,že mám zasa jesť mäso tak hnusila,že som si dala jogurt,viem,že sa nemajú miešať bielkoviny,ale stalo sa a necítim výčitky :) ten jogurt mi tak dobre padol :)

majka__

ja som dnes spapala pecene hranolky (ale nie velmi specene :o), doobeda jablcko a teraz poobede melon. no a zajtra neviem ci si dam cestovinky alebo pizzu. zmrzka nebude, pretoze ma zacina hrdielko boliet.

Lea 02

sajfina ďakujem, dnes som robila plnené rajčiaky s mäskom, a k to mu vývar , také to bolo dobré:-) uvidím čo bude ďalej, chýba mi však mlieko , jogurty , syry , lebo ak si dám mäso tak až za 4 dni môžem mliečne výrobky.

majka__

uf su tu kramy. uz chapem, preco som mala dneska taku besnu chut na jedlo... ale zdrzovala som sa... okrem toho, co som napisala, ze som spapala dnes, tak som zjedla este 1 kupelnu oplatku (a uz normalne na dalsie chut nemam - parada) a 2 mesiaciky krajanej paradajky. a zajtra mam mat zemiaciky, tak uvidim, na aky sposob si ich spravim. ale asi najskor len pecene alebo ake. ved uvidim. zajtra idem len asi na 3 hodinky do prace a potom budem mat volno. a teraz, ked mi uz idu kramy (este naplno sa nerozbehli, ale uz viem, ze o par hodin su tu, lebo mam nafuknute brucho ako pri kramoch, obzerstvo ma prepada... no proste to viem), tak viem, ze mi moc ani chutit jest nebude. to sa len obzieram par hodin pred nimi...

petka321

ahojte nema niekto knihu 90 roz. diety v elektronickej podobe? Ak ano poslite mi ju prosim na mail aj ja chcem schudnut:) moj mail elizabeth34@azet.sk dakujeeeem, prosim poslite mi aj ak mate iba nejaky rozpis tej diety alebo nejake recepty na danny den dakujem