kto sa prida?
90 dnovka od 27.7.
a k prehodeniu dní-to až také hroznné hádam nie je,ja som raz vymenila ovocie s bilekovinami,ale daj si pozor aby na tej pizze bola len paradajková omáčka,korenie a šampiňóny,lebo také že šunka a syr do UH NEPATRIA!!
sewie prečo myslíš,že by sa ti vysmievali v rodine??Náhodou podpora rodiny a okolia je veľmi dôležitá v chudnutí,mne sa tiež naši prispôsobili,sladkosti som mamke kázala schovať predo mnou,aby ma nelákali a koláčiky alebo zákusky robíme len v ten deň,keď mám sladkú večeru-UH deň ako napríklad dnes,budú vafle s ovocím a šľahačkou :)
caute kocky,tak uz som na 6.dni-eh rano som zlyhala...prilis som vecar s kamoskami oslavovala tak mi rano bolo dost zle,tak som potrebovala zjest nieco co by to stiahlo a zjedla som par karamelovych opaltok:( a dnes chce mama robit na obed pizzu hoci mam mat nieco skrobovite a nechce sa nechat ukecat a nechcem jej hovorit ze drzim dietu llebo by to nepochopila a zas by som bola celej rodine na posmech:(
myslite ze moc vadi ked raz tieto dva dni prehodim? aj ked neviem co mi vymyslia zajtra...:(uz aby som byvala sama:(
Ahojte baby,tak som Vám to poslala,ako ste chceli.
Ariellka tak nie som zasa odborník na diéty,ale s touto sa mi celkom darí. Takže v ten bielkovinový deň máš na raňajky len ovocie a tie jogurty môžeš len na obed a na večeru.Ja to robím tak,že ak chcem v ten deň jogurty,tak na obed zjem veľkú activiu s kúskom čierneho chleba a na večeru malú activiu bez chleba. Alebo to baby robia tak,že na obed zjedia 2 jogurt a na večeru 1,aj tak sa dá,ale doobedu môžeš vždy len ovocie. A čo sa týka UH večere(inak toto fakt obdivujem, keď niekto nemá rád sladké,to je môj kameň úrazu :)),tak v knihe sa píše,že ak ti sladké nechutí,tak môžeš na večeru jesť to čo na obed,alebo môžeš nejaké slané pečivo-praclík,pagáčiky,pizza(samozrejme bez všetkej tej chutnej oblohy :)).Tak dúfam,že som ti aspoň nejako pomohla :)
Verím,že tých 10kg dáš dole,fakt to s touto diétou ide pekne dole.Mňa čaká v pondelok najťažšia skúška-vodový deň-OMG!!!
Pekný deň prajem všetkým spolu chudnúcim.
jéj sajfina ja som ti zabudla napísať mail, som dobrá že ... terezia6@azet.sk
a díííííííííík moc
jéj sajfina ja som ti zabudla napísať mail, som dobrá že ... terezia6@azet.sk
a díííííííííík moc
Ahoj Safina,
vidi sa mi,ze mas s touto dietou dost skusenosti a tak by som sa chcela nieco opytat.
Kupila som si tu prvu knizku a dnes je to moj 3.den.Takze ma zajtra caka prva skuska a teda vitaminovy den.Snad ho zvladnem tak lahko ako tieto 3 dni.Potrebujem zhodit takych 10 kg a dufam,ze sa mi to takto podari.
Moje otazky: ako to vyzera v bielkovinovy den? Smiem jest cely den aj ovocne joghurty? A co v Uhl. den,ked mam na obed cestoviny a na veceru nechcem Kolac,mozem tiez cestoviny na veceru?
Dakujem vopred za odpovede.Dufam teda,ze mi odpises.Ako som uz pisala,som na zaciatku tohto boja s kilami a nechcela by som nic urobit proti pravidlam,pretoze musim naozaj surne schudnut.
dakujem.
Joj a bola by si tiez zlata,keby si mi poslala v tej elektronickej podobe tu druhu cast knihy: Dalsich 90 dni.Moj e-mail je: henrieta@t-online.de
dakujem.
samozrejme Lea02,pošlem ti oba diely,len sem napíš svoj email
mne sa viac menej dnes darilo, az na to, ze kramy som este nedostala (ale brucho nafuknute ako sa patri+2 kg mam hore). dnes som mala strasny prehresok. totiz:
isla som do prace uz na 07:00 (bola som unavena ked som tak vstavala). na obed som zjedla normalne cestovinky, ale bola som v praci az do 17:00 (zvyknem byt tak od 08:00 alebo 09:00 do 17:00). ale ked som prisla o 17:30 domov, bola som tak unavena a hladna, ze sa mi nechcelo varit si trocha cestovin a tak som zjedla kusok ryby a kusok vyprazaneho syra s kecupom. ja viem, som hrozna a nesmiem to robit. ale ked som fakt nevladala. vela roboty som mala dnes. ale budem sa snazit si dat uz bacha. ja viem, ze s takymi prehreskami vela neschudnem, ale chcela by som dat aspon 5 kg dole. a aj keby som mala ju drzat dlhsie nez 3 mesiace, tak sa o to pokusim.
sajfina a mohla by si mi poslať tú knihu v elektronickej podobe ? ďakujem :-)