90 dnovka od 27.7.

ariellka

Ahoj Sajfina,
dakujem velmi pekne za tu druhu cast knizky a aj za tvoje rady,co sa tyka mojich otazok.
Ja som moj vitaminovy den zvladla celkom dobre.Urcite som zjedla viac ovocia ako som malo,ale aspon som ostala pri ovoci : ). ten druhy ovocny den uz bude urcite lepsie.
Ja som dnes pri 6. dni a rano som sa odvazila ( len tak zo zvedavosti ) a mala som 1,1 Kg menej.Takze som stastna!!!! Dufam,ze to takto bude pokracovat.To naozaj motivuje.
s tymi jogurtami sa budem snazit neprehnat slubujem.Dnes mam skroby a urobila som si zemiakovu kasu s kuriatkami na cibulke.Snad je to v poriadku.Uz sa tesim na obed.Na rano som si dala len 2 kusy z maleho melona,ale to bolo o 6:00 rano a uz mame 9:00 hod a zcinam byt opät hladna.Pokusim sa nejako vydrzat do obeda.
Budem ta informovat ako sa mi dari dalej.Potrebujem motivaciu a takto sa s niekym porozpravat,co zvlada to iste ako ja,tak to velmi pomaha. Dakujem velmi pekne.
Tak zatial a este pekny dnicek prajem.

majka__

fakt sa vazim asi velmi casto, ale zrejme mam v hlave ten stres a obavy z predchadzajucich (niekedy trosku drastickejsich diet - vdaka ktorym mam vahu aku mam fuuuuj) diet, kedy som sa bud citila nafuknuta alebo kratko po nich pribrala. uz sa nesmiem na tu hlupu vahu postavit, lebo ma to len stresuje. aj ked vaha nesla az tak dole ako by som chcela, tak sestra mi povedala vcera, ze objemovo na pase som sla dole. takze aspon toto ma moze tesit kustik.

sajfina

ahoj kukuricka,vítam ťa medzi nami :D,poslala som ti tú diétu na email.
A na to povzbudenie teda-ja mám 160cm a začala som pri váhe 69 kg-blééé a na 23.deň diéty som mala 62 kg,čože -7kg a -6cm v páse :D a teraz mám 28.deň,zajtra ma čaká prvý vodový deň a som si povedala,že najbližšie sa odvážim až po vodnom dni,teda 18.8.2009,dúfam,že tam bude 61kg,ale ak nie,tak nevadí,aj tak som dosť schudla za mesiac,tuším sa to chudnutie spomalilo,ale pomaly ďalej zájdeš :D...držím ti palce a prajem veľa úspechov

kukuricka

a este, necitala som vsetky prispevky, baby ako sa vam dari kolko ste uz dali a za kolko dole?:)..aby ma to trochu povvzbudilo:)

kukuricka

poslite mi prosim tie recepty z knizky, chcem sa aj pridat, zacinam v po
dakujem moc baby
nadslnkojasne@gmail.com

majka__

sajfina, dneska som sa fakt krotila. bola som cely den pri zmrzke a mala som co robit, aby som toho vela nespapala. inak, mozno preto som mala taku vahu skaredu vecer, ze som zjedla aj melon trocha a vypila tu vodu. a inak fakt, musim si dat pozor.

sajfina

no neviem majka,možno je to ozaj tými prehreškami,lebo väčšinou každý deň napíšeš,že si mala zmrzlinu,alebo oblátku a nemala by si,alebo ja neviem...možno je to len tým,že ti teraz pred krámami blbnú hormóny..ja by som sa nevážila každý deň,počkaj po menštruácii,ja myslím,že potom to pôjde zasa všetko dole :)...hlavne vytrvaj a snaž sa mať čo najmenej prehreškov :D

majka__

i ked sa odmeriam este v cm, ale pochybujem, ze mam dajako vela dole, ked vaha... no ved vidis. a pritom by som chcela ist zatial tak na 74 kg. aspon do polky septembra. ale drzim ju skoro mesiac a nic.

majka__

sajfina, chcem sa ta daco opytat. je mozne, ze niekde robim v diete chybu? ti opisem situaciu.

dnes mam 20. den a zjedla som 1 marhulu, 2 banany a oriesky. vypila som asi 1,5 l vody a zjedla asi 3 kopceky zmrzlinky. rano som mala 76,5 kg a teraz vecer (mozno si myslis, ze mi sibe, ked som sa chcela odvazit aj vecer, ale som sa citila akasi moc nafuknuta) som sa odvazila a vaha ukazuje 79 kg. ako je to mozne? zacinala som s vahou 78,5 kg a namiesto toho, aby som schudla, tak na 20 DEN mam 79 kg? ja viem, ze som mala par prehreskov, ale vzdy sa snazim pokracovat dalej a snazim sa aj o to, aby tych prehreskov az velmi vela nebolo. co si o tom vsetkom myslis? kramy som napokon nedostala, meskaju mi 2 dni. ale to asi preto, ze mi chybali vitaminy (teda skupiny B ako mi povedala doktorka). normalne pochybujem, ci ma zmysel tu dietu dalej drzat, ked iba priberam... sa fakt snazim. i ked moc necvicim, ale ved v tom to az tak nemoze byt. ved su ludia, ktori tuto dietu drzia a necvicia a i tak schudnu.