Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

90 dnovka od 27.7.

salamka

ahojteee :)
Mam otazocku: spravila osm si teraz akurat ana obedik cotagge chesse a vela zeleninky, a na veceru by osm si chcela dat activiu jogurotvy naaapoj, mozem to takto skombinovat alebo to s akombinovat nemoze?

sewie

majka_nevesaj hlavu!to pojde,hlavne ze objemy isli dole a vyzeras a citis sa lepsie,skus odteraz co najmenej prehreskov a uvidis ze to bude lepsie!drzim palce:)

sewie

sajfina,no moja rodina neschvaluje diety aj ked su akokolvek zdrave a mysleli by si ze mi zas sibe-mala som predtym take anorekticke obdobie a vdaka tomu som pribrala,lebo sa mi zblaznil metabolizmus,preto uz nechcem ziadne krute diety-k nicomu to nevedie,le k zufalstvu a tucnote,teraz mam taku vysoku vahu ako este nikdy,tak sa mi to snad podari zhodit,teraz chcem ist na to pomaly a spravne:)...
a na tej pizze bol len pretlak,rajciny a chili papricky:)odmietla som syr ,hoci ho milujem:D

sajfina

ahojte
pakna a moncita máte to poslané :D
moncita neviem koľko schudneš za 3 týždne,závisí od toho na akej váhe začínaš,ja som schudla 6.5 kg za 21 dní,ale mala som dosť veľkú nadváhu
ariellka som rada,že sa ti darí :) určite ma informuj,ako pokračuješ...uhm a tie kuriatka(to myslíš tie hríby?)by som si aj ja dala,dobrá voľba pre dnešný deň :)
Lea02 neviem,kde môže byť problém :( veď sa toľko snažíš a dni dodržiavaš a nemáš ani prehrešky,tak neviem,neviem..a ani na obvode pása nevidíš zmenu??alebo čo ja viem,berieš nejaké lieky,čo by mohli brzdiť chudnutie??

pekna

babyyyy posle mi prosim prosim prpsim niekto tu knizku????? mam len vycuc ohladom tejo dietky ale da by som vdiela aj recptiky :) dakujem

Lea 02

sajfina ďakujem krásne za knižku,si zlatá , môžno mi tierrcepty pomôžu bo nechudnem stále, ba dokonca som pribraal tak ja neviem, nechce, však, aby to pôsobilo demotivujúco , každý sme iný ...neviem či mám v tom pokračovať