kto sa prida?
90 dnovka od 27.7.
a ked mam pocas dna nutkanie si nieco dat, ovocie mam povolene?
ahoj salamka,asi ťa nepoteším,nemala by si kombinovať
ahojteee :)
Mam otazocku: spravila osm si teraz akurat ana obedik cotagge chesse a vela zeleninky, a na veceru by osm si chcela dat activiu jogurotvy naaapoj, mozem to takto skombinovat alebo to s akombinovat nemoze?
majka_nevesaj hlavu!to pojde,hlavne ze objemy isli dole a vyzeras a citis sa lepsie,skus odteraz co najmenej prehreskov a uvidis ze to bude lepsie!drzim palce:)
sajfina,no moja rodina neschvaluje diety aj ked su akokolvek zdrave a mysleli by si ze mi zas sibe-mala som predtym take anorekticke obdobie a vdaka tomu som pribrala,lebo sa mi zblaznil metabolizmus,preto uz nechcem ziadne krute diety-k nicomu to nevedie,le k zufalstvu a tucnote,teraz mam taku vysoku vahu ako este nikdy,tak sa mi to snad podari zhodit,teraz chcem ist na to pomaly a spravne:)...
a na tej pizze bol len pretlak,rajciny a chili papricky:)odmietla som syr ,hoci ho milujem:D
*prepáčte *pekna
ahojte
pakna a moncita máte to poslané :D
moncita neviem koľko schudneš za 3 týždne,závisí od toho na akej váhe začínaš,ja som schudla 6.5 kg za 21 dní,ale mala som dosť veľkú nadváhu
ariellka som rada,že sa ti darí :) určite ma informuj,ako pokračuješ...uhm a tie kuriatka(to myslíš tie hríby?)by som si aj ja dala,dobrá voľba pre dnešný deň :)
Lea02 neviem,kde môže byť problém :( veď sa toľko snažíš a dni dodržiavaš a nemáš ani prehrešky,tak neviem,neviem..a ani na obvode pása nevidíš zmenu??alebo čo ja viem,berieš nejaké lieky,čo by mohli brzdiť chudnutie??
pekna11@post.sk
babyyyy posle mi prosim prosim prpsim niekto tu knizku????? mam len vycuc ohladom tejo dietky ale da by som vdiela aj recptiky :) dakujem
sajfina ďakujem krásne za knižku,si zlatá , môžno mi tierrcepty pomôžu bo nechudnem stále, ba dokonca som pribraal tak ja neviem, nechce, však, aby to pôsobilo demotivujúco , každý sme iný ...neviem či mám v tom pokračovať