90 dnovka od 27.7.

Lea02

sajfina moje miery sú prsia 92, pás72,boky 98.
ja už neviem fakt prečo to mne nejde dole, a to ju držím už druhý raz, prvý raz som tiež nevidela výsledky tak ma to odradilo, to niet divu.

ariellka

Sajfina,
ja to vidim ako ty.Mak ma vela tukov,ale mne sa ho akosi ziada.Tak to ten jeden den risknem.Skusim to potom v ostatne dni akosi vyvazit.JA uz som tolko diet skusila vela o nich citala a tak viem,ze telo potrebuje aj urcite mnozstvo tukov.No a ja mu ich zajtra trochu dam. :)Samozrejme,ze to budem drzat v miere.Ved chcem schudnut.A ako pises,ved su to UH. Vazit sa ale budem az o tyzden,aby som sa po tomto dni nezlakla.
Mozes byt na seba pysna!!! Zvladla si ten vodovy den na jednotku.Zjedla si len jeden jogurt,hoci si bola hladna!!! To ja budem najstastnejsim clovekom,ak to vydrzim aspon takto ako ty.Ale citala som tu uz aj uryvku,kde dievcata pisu,ze vodovy den celkom vynechali a predsa schudli aj cez 15 kg. Tak ja si to este poriadne rozmyslim s tymto dnom. :)
Ale este mam daleko ku vodovemu dnu.

Sajfina,tu chvalu si si zasluzila.Patri ti.Som rada,ze som nasla niekoho,s kym sa mozem o tejto diete porozpravat.Naozaj to velmi pomaha.

BBr

ahojte, mam tuto dietu 11 den a zatial som schudla 1,5kg ..ked som začala s nou som mala 58kg minus tie 1,5 takže 56,5...Bola som velmi spokojna ako mi to šlo pokym neprišiel tento vikend. musela som ist ku starkej na oslavu a cely vikend ma prepchavala zemiakovym šalatom a kadečim sladkm :( možem pokračovat v diete? .. lebo ked som prišla domov stupila som na vahu a naskočilo mi že 59 !!! može to byt aj preto že som bola plna tak sa ešte rano odvažim nalačno.. len som chcela že ci to pojde aj teraz ešte dole po vikende ci mam vyskusat nieťčo ine.. :( vidim že vam to tu pekne ide tak držim palce :)

majka__

sewie, no vies, ja sa snazim dodrziavat tu dietu, i ked prehresky mam (ale na druhej strane, som rada ze su vobec tie prehresky, lebo nebyt ich, tak by som 22 dni diety urcite nevydrzala - ved naposledy som skoncila pri 11. dni). citala som si tu o tych liekoch, ktore niektori spominali, ze mozno spomaluju chudnutie. totizto beriem Euthyrox 100 (hormony), Symbicort a Zodac. takze moze mat suvis ten Euthyrox? neviem. zajtra idem na endokrinologiu a uvidim, co a ako.

na druhej strane som pocula, ze niektori ludia zacali chudnut az po 1. vodnom dni. tak uvidim, ci sa mi to rozbehne ci ne. ja by som chcela ist tak do polky septembra na nejakych 74 kg. nie som narocna si myslim. chcela by som zhubnut no. uvidim, ako mi to pojde. snad sa mi chudnutie kus rozbehne. ved v knihe myslim bolo napisane, ze aj ked su prehresky, tak sa schudne menej. ALE SCHUDNE.

sajfina

Lea02 fuha,tak netuším v čom je problém,ešte ma napadlo,aby si sem dala svoje miery,aby sme vedeli objektívnejšie zhodnotiť tvoju postavu,keď aj cvičíš,tak kg nepôjdu tak dole,ale cm áno...a myslím,že vekom to až tak nie je,mamina má 42 rokov a schudla z toho pekne a ona začínala na 62 kg pri výške 163cm,tak neviem

sajfina

jeejda ariellka to si ani nezaslúžim toľko chváli :) ale ďakujem,potešilo ma to :D
ja sa Vám musím priznať,nezvládam tento vodový deň,zjedla som 1 jogurt,ale konečne nie som hladná :) ešte si pekne rozmyslí,či budem držať aj druhý vodový deň,ale asi budem pokračovať podľa rozpisu :) a musela som si dať šumivé kalcium,mám ho nedostatok a dnes som to riadne pocítila,mala som hrozné kŕče v lýtkach,tak dúfam,že to teraz po kalciu a tom jogurte prejde
a k rezancom s makom.tak mak obsahuje dosť tukov,ale zasa si ho tam nedáš za kilo :) podľa mňa by si si to mohla dať,taký sladký obed,veď sú to UH :)

ariellka

Sajfirka,
tymi kuriatkami som samozrejme myslela tie huby.Manzel bol s dcerkou v lese a nasli ich dost na obed a aj na vecere.Joj to som si pochutnala.Takato dieta sa mi velmi paci :)
Zajtra su na rade cestoviny.
Keby som si dala cestoviny s makom? ( ja ich milujem,ako dieta som ich stale jedavala u starej mamy)
Bol by to velky prehresok alebo je to dovolene?
Mozem alebo radsej nie?
Sewie poznam tvoj pripad. Aj ja som uz vyskusala diety do bludu a vysledok bol stale tan isty.Schudla som krasne kila a potom ich opät nabrala a vzdy bolo to kilo este navyse.Ked doma spomeniem,ze zacinam s dietou, tak sa mi manzel uz smeje.Ale ja tak strasne chcem zhodit tie 10 kila.!!! Nezufaj,skus to s touto dietou.Mne sa celkom pozdava,prve 1,1 kg mam uz dole po 6 dnoch a prave tymto forom sa clovek velmi motivuje a nezahodi to za 2 dni za hlavu.
Tymto smerom som chcela tebe Sajfina urobit velku poklonu. Velmi to pomaha ako hned reagujes na kazdu otazku a cloveka motivujes.Dakujem.

Lea 02

a v starších príspevkoch radil odborník na výživu AdamKrt vraj to chudý človek ak by tú diétu samozrejme držal prberie, no aj nie som chudá, taká akurátna, no zišlo by sa zdokonaliť, a má 45 rokov , možno preto nechudnem

Lea 02

sajfina neviem , neberiem lieky len výživové doplnky, acvičím aerobic 3 krát do týždňa , tečie zo mňa, dnes som mal filé na titánovej panvici a zeleninový šalát, ráno 3 malé nektarinky, večer si dám filé a zeleninu

sajfina

salamka,ak budeš počas dňa hladná,tak si daj ovocie,časom budeš čoraz menej hladná a ovocia zješ menej
Inak babeny tento vodový deň je na porazenie,ale zatiaľ sa držím :D vypila som už asi 4 litre vody a to nepreháňam :) no začínam byť pomaly hladná,ale ja to vydržím!!!