kto sa prida?
90 dnovka od 27.7.
sa tesim, ze si tolko schudla - aspon vidno vysledky a mozes motivovat aj ostatne dievcata. len ja uz pomaly stracam chut pokracovat v diete. som si pisala s kamaratkou, ze od tych hormonov na stitnu zlazu sa pribera (kolegyna mi povedala, ze pri zvysenej cinnosti sa chudne a pri znizenej pribera - ja mam znizenu). kamaratka mi napisala, ze aj ked sa budem neviem ako snazit, i tak priberiem. tak stracam chut normalne. som sa tesila, ze wau super, tolko dni som vydrzala tu dietku. a teraz? zajtra idem na endokrinologiu na kontrolu, tak snad no... ma to zmysel? ja nechcem byt taka buchta. chapes sajfina, priznavam, ze som mala za posledny tyzden mozno kazdy den zmrzlinku, ale nikdy nie nejaku celu misu zmrzlinky. vzdy len trocha. a inak som len zamenila raz bielkovinovy s vitaminovym myslim, ked sme mali oslavu doma a zjedla som 1 kupelnu oplatku. ale to bolo vsetko. a "vdaka" tym prehreskom este aj priberiem? to snad neni mozne...
jeeej,vy ste také zlaté,že ma tak chválite :D sa budem červenať a Ariellka nemysli si,aj ja som len v tichosti závidela,keď som bola ja na začiatku a v iných témach baby už toľko schudli,ale všetko má svoj čas a po Vašom vodovom dni dúfam aj vy tu popíšete svoje úspech,teším sa :)
majka_ ja som tých prehreškov nemala veľa,raz som vymenila bielkovinový a ovocný deň,a raz som mala na bielkoviny na obed kura a potom na večeru jogurt a vodný deň mi celkom nevyšiel,zjedla som jogurt a dnes som mala medzi obedom a večerou nektarinku,bola som hladná,to som spravila tuším druhýkrát počas diéty,ale tak ovocie medzi jedlami by som až tak tragicky nevidela :D
sajfina, si super. a mala si aj nejake prehresky? ja to budem mat uz lahsie, lebo od nedele uz nebudem robit v zmrzke, takze uz tolko zmrzky papat nebudem. a pravdupovediac ani dnes co som tam bola ani vcera a tak som jej vela nezjedla. dnes mozno 2 kopceky asi. ale uz jej mam po krk. co som rada v podstate, lebo nebudem jej vela jest. dufam, ze mi to pojde vaha pekne dole. tak do polky septembra by som rada ist na 74 kg. dnes ranon som mala 78 myslim ci tak nejako.
Tak to ti ale gratulujem Sajfina!!!!!
Asi ti teraz vsetky,co len zacali s touto dietou velmi zavidime a dufame,ze aj mi spozname tento pocit.
Je to urcite super. Aj ja dufam,ze sa mi podari vydrzat a zvladnut to a nakoniec tesit sa rovnako ako ty.
Mas moj obdib a aj poklonu
ďakujem salamka a neboj,určite aj ty zažiješ ten pocit a Lea02 ty tiež,pebne tomu verím :)
Ja cvičím,ale nie pravidelne,často bicyklujem,máme tu dosť kopcovitý terén,tak to dá zabrať :D a keď nemám v niektorý deň žiaden pohyb,tak doma aspoň tak 30min cviky na brucho,stehná a zadok,ale nepreháňam to,nie som zvyknutá príliš cvičiť a bicyklovať chodím pre to,že to je jediná možnosť,keď s kamoškami niekam vypadneme a pokecáme,aspoň kým zas nezačne semester...a či sa kilá nevrátia späť to negarantujem 100%,poznám prípady,že schudli a potom všetko pribrali,ale keď som ju držala 1.krát,tak po diéte som do obeda vždy len ovocie jedla-už som mala raňajky aj olovrant a obed a večeru som nemala rovnakú,len som sa snažila,aby boli z rovnakej skupiny,ale už som to nedodržiavala tak prísne,ani dni po sebe a ovocný deň som mala tak 3-4 krát do mesiaca a váhu som si držala :),ale potom prišli nečakane zdravotné problémy a dosť dlhý pobyt v nemocnici a neviem,či to bolo liekmi,alebo stravou v nemocnici a tým,že som len ležala a žiadny pohyb,no pribrala som :(
ahoj sajfinka- to je uplne supeeer :)) gratulujem ti, mas moj obdiv :)Je to super, tento pocit aj ja chce mat, dufam ze sa zadari :) Ja mam nevyhodu ze neviem varit takze ta moja dietka bude tazia trosku, jedine co viem hje ryza cestoviny a zemiaky uvarit , takze to bude vesele :D ale snad sa to bude dat neajko :D naucim sa :) chcem sa ta opytat- aj cvicis ci len dietkujes momentalne? teda by sa to nemalo urcite vratit nazad tie kilecka? :) ):)
Lea 02,ja som ju už raz držala túto diétu a darilo sa mi udržať svoju hmotnosť a keby som vtedy nestrávila niekoľko týždňov v nemocnici,tak si váhu asi držím dodnes,ale čo už,zdravie bolo prednejšie :)
sajfina takže si dala dole 8 kg ? no super , teba má čo motivovať, len aby sa nevrátili
teda váha 60,5 kg,ale zokrúhlujem a to pol kilo si venujem do druhej tridsiatky :D
Táááákže babule ja sa idem chváliť viem,že samochvála smrdí,ale nevadííí Mám po 1.vodnom dni a prvé,čo som ráno urobila,išla som sa vážiť a merať a tu sú výsledky:
Váha: 61kg (počiatočná 69)
Pod prsiami: 83cm (na začiatku 86) a cez prsia mi mieri zostali rovnaké 91cm,z toho sa vytešujem,hehe
Pás: 78cm (na začiatku 88cm,blééé )...konečne máááám pááás
Boky :100cm (na začiatku 103cm)
A stehno : 58cm (zo 61cm)
Cítim sa ako KINGGGGGGG
Dnes bude kráááásny deň :D